207
«Σε μένα είναι χρίσμα και στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης;» διερωτάται αγανακτισμένη η υποψήφια δήμαρχος | INTIMEnews

H Nοτοπούλου εκνευρίστηκε και απαντά στον Μπουτάρη: «Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…»

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2018, 19:29
«Σε μένα είναι χρίσμα και στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης;» διερωτάται αγανακτισμένη η υποψήφια δήμαρχος
|INTIMEnews

H Nοτοπούλου εκνευρίστηκε και απαντά στον Μπουτάρη: «Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…»

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2018, 19:29

Η αποδοκιμασία από τον Γιάννη Μπουτάρη των κομματικών χρισμάτων και υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου (δείτε το σχετικό tweet κάτω) φαίνεται ότι ερέθισε την -κατεξοχήν εκπρόσωπο του κομματικού κατεστημένου- Κατερίνα Νοτοπούλου, που βγήκε στο Facebook για να επικρίνει με τη σειρά της τον απερχόμενο δήμαρχο.

Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε τη «λύπη του για τα κομματικά χρίσματα», σε μία διατύπωση που προφανώς ενόχλησε την επίδοξη διάδοχό του, η οποία αφενός του επιτέθηκε και αφετέρου υπεραμύνθηκε της υποψηφιότητάς της στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε,…

Geplaatst door Κατερίνα Νοτοπούλου op Zondag 16 december 2018

«Oταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα;» διερωτάται η υφυπουργός και στο ίδιο επικριτικό ύφος συνεχίζει:

«Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;

Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης».

«Δήμαρχε, περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006.  Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…», καταλήγει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου απευθυνόμενη σε πρώτο πρόσωπο στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...