213
O 22χρονος τράπερ μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων | IntimeNews

Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή σε γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2022, 16:04
O 22χρονος τράπερ μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
|IntimeNews

Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή σε γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2022, 16:04

Στη σύλληψη ενός γνωστού τράπερ προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί στο Μπουρνάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως όταν στελέχη της ΕΛΑΣ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο περίπου στις 20:00 το απόγευμα. Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο νεαρός είχε παρανόμως στην κατοχή του ένα πιστόλι.

Η στιγμή της σύλληψης του τράπερ την Τρίτη

Εκείνος ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά ενός γνωστού του, και πως επρόκειτο να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

Ο τράπερ παραπέμφθηκε την Τετάρτη στο αυτόφωρο και το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών αλλά και χρηματική ποινή κρίνοντάς τον ένοχο για το αδίκημα της οπλοκατοχής.

Ο 22χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως το όπλο άνηκε σε φίλο του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο. Τον ισχυρισμό αυτό του κατηγορούμενου επιβεβαίωσε και ο φίλος του, ο οποίος ανέφερε πως όντως αυτός είχε το όπλο. Όπως είπε, σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε βίντεο κλιπ που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...