183
|

Εργαζόμενη στη Marfin: Κυνικές και προσβλητικές για τους νεκρούς μας οι δηλώσεις Κυρίτση

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2019, 10:30

Εργαζόμενη στη Marfin: Κυνικές και προσβλητικές για τους νεκρούς μας οι δηλώσεις Κυρίτση

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2019, 10:30

Τη φρίκη που ένιωσε ακούγοντας τις δηλώσεις Γιώργου Κυρίτση, ότι δεν θυμάται νεκρούς από μολότοφ, εξέφρασε η Μαρία Καραγιάννη, μiα από τις εργαζόμενες στη Marfin που γλίτωσε από την τραγωδία του 2010.

«Και βέβαια δεν το έχουμε ξεπεράσει, παρόλο που έχουν περάσει εννέα χρόνια. Ένιωσα φρικτά όταν άκουσα τα λόγια του Γιώργου Κυρίτση. Είναι αδιανόητο να ακούγονται τέτοια πράγματα από το στόμα πολιτικού προσώπου, είναι πολύ κυνικό και προσβλητικό στη μνήμη των νεκρών μας όλο αυτό και με θίγει και με πληγώνει και με πονάει», τόνισε μιλώντας την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αλλά «ακόμη κι αν ξέχασε, για εμένα αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Εχουμε υποστεί μεγάλη ψυχολογική κακοποίηση. Θίγομαι και προσβάλλομαι από αυτό που άκουσα», συμπλήρωσε η Μαρία Καραγιάννη και περιέγραψε στη συνέχεια τις ώρες αγωνίας που έζησε στη φωτιά της Marfin:

«Τους ικετεύαμε, μη ρίχνετε τις μολότοφ μέσα στο κτήριο, υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για αυτό. Δεν σβήνουν οι μνήμες αυτές. Ζήσαμε την επιθανάτια αγωνία για πάρα πολλή ώρα. Κλαίγαμε. Όλα ξεχάστηκαν, ξεχαστήκαμε από όλους. Δεν υπάρχει κοινωνικός ιστός να μας στηρίξει. Ξυπνήσαμε να πάμε στη δουλειά μας στο κέντρο της Αθήνας, ως σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...