366
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης | twitter

Υπόθεση Φλώρου: Πόλεμος μηνύσεων από Δημητριάδη και Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 20:19
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης
|twitter

Υπόθεση Φλώρου: Πόλεμος μηνύσεων από Δημητριάδη και Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 20:19

Αγωγή και μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη καταθέτει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, όπως ο ίδιος προανήγγειλε, μέσω twitter.

Αφορμή, δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο», που εμπλέκει τον κ. Δημητριάδη, ανιψιό του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην υπόθεση της Energa και του Αριστείδη Φλώρου.

«Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω» αναφέρει ο κ. Δημητριάδης.

Στο μεταξύ, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση και αγωγή στη ΝΔ και στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, για τα όσα υποστήριξε εκείνη στη διάρκεια εκπομπής στο κανάλι Έψιλον, την Κυριακή.

Η κυρία Ζαχαράκη, ενώ συνομιλούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, αναφέρθηκε στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο του Documento λέγοντας ότι «Ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη».

Στη συζήτηση παρενέβη τηλεφωνικά ο Κώστας Βαξεβάνης και της ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

Η ίδια επέμενε λέγοντας ότι ο εκδότης έχει καταδικαστεί πολλές φορές για συκοφαντίες και άρχισε να αναφέρει υποθέσεις όπως του Βγενόπουλου, της Νικολοπούλου κ.α. Ο Κώστας Βαξεβάνης δήλωσε ότι για όλες έχει αθωωθεί, εκείνη αρνήθηκε και πάλι να ζητήσει συγνώμη και ο εκδότης προειδοποίησε για μηνύσεις και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το υπενθύμισε η Ομάδα Αλήθειας με σχετική ανάρτησή της, αναζητώντας την αντικειμενικότητά του…

Τη Δευτέρα, επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Energa και τον Άρη Φλώρο εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Στην υπόθεση της Εnerga η αλήθεια είναι μία: ο Αρ. Φλώρος διώχθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με τη συνδρομή και του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως αποφυλακίστηκαν και εκατοντάδες άλλοι κακοποιοί και εγκληματίες που κυκλοφορούν σήμερα ανάμεσά μας», σημειώνει η ανακοίνωση.

«Κατανοούμε την προσπάθεια του Μαξίμου να αποκρύψει αυτήν την αλήθεια μεθοδεύοντας άλλο ένα δημοσίευμα του επαγγελματία λασπολόγου Κώστα Βαξεβάνη. Δεν πείθουν, ωστόσο, κανέναν. Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Τσίπρας στις κάλπες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...