259
Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη τους αγκαλιά στο ελικοδρόμιο Αλοννήσου | YouTube

Με το μωρό τους στην αγκαλιά, το τελευταίο αντίο του Χαράλαμπου στην Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2021, 14:11
Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη τους αγκαλιά στο ελικοδρόμιο Αλοννήσου
|YouTube

Με το μωρό τους στην αγκαλιά, το τελευταίο αντίο του Χαράλαμπου στην Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2021, 14:11

Την εικόνα που αντίκρισε εκείνη την Τρίτη, δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Στα χρόνια που υπηρετεί στο Σώμα, ο αστυνομικός που πρώτος μπήκε στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, στα Γλυκά Νερά, δεν είχε βρεθεί πότε αντιμέτωπος με κάτι ανάλογο.

Ο σκύλος της οικογένειας κρεμασμένος στην εσωτερική σκάλα, ο πατέρας δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου στη σοφίτα, η μάνα νεκρή πάνω στο κρεβάτι και στην πλάτη της η 11 μηνών κορούλα της.

Ο αστυνομικός της Αμεσης Δράσης που απαθανατίστηκε με το μωράκι στην αγκαλιά του (φωτογραφία κάτω), δεν άντεξε και κατέρρευσε.

«Κατέρρευσα ψυχολογικά, βλέποντας το μικρό κοριτσάκι να κάθεται πάνω στη νεκρή μητέρα του», ήταν τα λόγια του στο Μega. Oπως είπε, η εικόνα που αντίκρισε μέσα στο σπίτι των Γλυκών Νερών δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό του.

Περίπου στη μία μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, η Καρολάιν έφθανε για το τελευταίο της ταξίδι στο νησί όπου μεγάλωσε, την Αλόννησο.

Από το πλοίο της γραμμής που μετέφερε τη σορό της, κατέβηκε συντετριμμένη η μητέρα της 20χρ0νης, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς, αλλά και τον αδελφό του συζύγου της κόρης της.

Ο 32χρονος Χαράλαμπος  έφθασε στο ελικοδρόμιο του νησιού με ένα από τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία στην οποία εργάζεται ως πιλότος. Μαζί του είχε και την 11 μηνών κόρη του.

Η κηδεία της συζύγου του ήταν προγραμματισμένη για τις 13.00. Τον επικήδειο εκφώνησε η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου όπου φοιτούσε η Καρολάιν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...