195
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην στοά εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας  | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εμπόρους στο κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2018, 17:01
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην στοά εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας 
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εμπόρους στο κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2018, 17:01

Τους επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα στη Στοά Εμπόρων, στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του εορταστικού διημέρου «Ζήσε την Αθήνα στα Σημεία», που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πέρασε από όλα τα καταστήματα της στοάς, τα οποία άνοιξαν πρόσφατα και λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική και Αληλλέγυα Οικονομία» του δήμου, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα με κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος. Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία επιχείρηση που παράγει χειροποίητα αντικείμενα από τις σελίδες αδιάθετων τευχών του περιοδικού των αστέγων «Σχεδία» με τη μέθοδο της δημιουργικής ανακύκλωσης.

Οπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις της στοάς στον κ. Μητσοτάκη, στόχος των καταστημάτων δεν είναι μόνο η πώληση των προϊόντων, αλλά και η απασχόληση σε αυτά ανθρώπων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις, δεν έλειψαν και οι αναφορές σε πολιτικές προτιμήσεις. Μάλιστα ένας από αυτούς του είπε «εγώ ψήφιζα ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ, όμως αυτή τη φορά θα στηρίξω εσάς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...