263
Ο Σπύρος Δανέλλης δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα | INTIMEnews

Δανέλλης: Δεν πάω -ακόμα- ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2019, 14:43
Ο Σπύρος Δανέλλης δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα
|INTIMEnews

Δανέλλης: Δεν πάω -ακόμα- ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2019, 14:43

Κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να μπει στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον «ΘΕΜΑ 10,4,6», ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, με την ψήφο του οποίου γράφτηκε ο αριθμός 151 στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν εντάσσομαι στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία» (της), δήλωσε ο διαγραφείς από το Ποτάμι βουλευτής.

Στο ερώτημα  γιατί δεν παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του, απάντησε εξηγώντας πως είναι άλλο να είσαι ανεξάρτητος βουλευτής και άλλο να μεταφέρεις την έδρα σου από το ένα κόμμα στο άλλο.

«Εγώ δεν ήμουν δεξιόστροφος ποτέ, δεν με αφορά η απόφαση του συνεδρίου που δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Με αυτή τη λογική ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία μου στο Ποτάμι. Άλλο το Ποτάμι οταν εντάχθηκα, και άλλο τώρα», σχολίασε με νόημα.

Οσο για την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση, επανέλαβε ότι «προφανώς δεν ήταν ένα εύκολο δίλημμα». «Αυτό που βάρυνε ήταν το εθνικό συμφέρον. Η κυβέρνηση που θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει», τόνισε για να προσθέσει πως όσα λάθη και αν έχουν γίνει από τη σημερινή κυβέρνηση,  «δεν συγκρίνονται με το μείζον που είναι το εθνικό, η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ερωτηθείς τέλος για τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιώργου Μαυρωτά στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Δανέλλης απάντησε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνουν κάτι άλλο παρά να ψηφίσουν. Είναι υπαρξιακό ζήτημα που δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να απαντήθει με άλλο τρόπο παρά μόνο θετικά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...