234
Ο ισπανός τενίστας ξεσπά στη τσάντα με τα προσωπικά του είδη | REUTERS/Adnan Abidi

Australian Open: Με γιουχαΐσματα έφυγε από το γήπεδο τενίστας που τα έβαλε με τον διαιτητή

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 12:07
Ο ισπανός τενίστας ξεσπά στη τσάντα με τα προσωπικά του είδη
|REUTERS/Adnan Abidi

Australian Open: Με γιουχαΐσματα έφυγε από το γήπεδο τενίστας που τα έβαλε με τον διαιτητή

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 12:07

Δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κανένας την ήττα του, πόσο μάλλον μετά από πολύωρο αγώνα. Ακόμη όμως και σε ένα σπορ ευγενούς άμιλλας όπως το τένις, τα συναισθήματα μπορεί να καταβάλουν κάθε παίκτη.

Τη Δευτέρα, για τα προημιτελικά του Australian Open ο Ισπανός Πάμπλο Καρένο Μπούστα αγωνιζόταν κατά του Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, σε έναν αγώνα που είχε φτάσει τις πέντε ώρες.

Ο Μπούστα ήταν εξοργισμένος από την απόφαση του  διαιτητή να δώσει πόντο στον Νισικόρι σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Τότε απλώς είχε διαμαρτυρηθεί  έντονα.

Λίγο πριν από το τέλος, ο Μπούστα έχασε στο πέμπτο σετ πέντε πόντους στη σειρά (μεταξύ τους και τον επίμαχο) με αποτέλεσμα να κερδίσει ο αντίπαλός του το σετ και το παιχνίδι.

Αμέσως μετά την ήττα του, όπως γράφει η Daily Mail, ο Μπούστα, αφού χαιρέτησε τον αντίπαλό του, πέταξε κάτω με δύναμη τη τσάντα του. Αμέσως τα έβαλε με τον διαιτητή Τόμας Σουίνεϊ και άρχισε να τον βρίζει στα ισπανικά.  Εφυγε από το γήπεδο μέσα σε αποδοκιμασίες και εμφανώς οργισμένος.

Αργότερα με δάκρυα στα μάτια απολογήθηκε για όσα έγιναν: «Προφανώς είμαι πολύ θλιμμένος μετά από πέντε ώρες αγώνα, ο τρόπος με τον οποίο έφυγα από το γήπεδο δεν ήταν ο σωστός. Λυπάμαι τόσο πολύ, δεν φέρομαι έτσι».

Ο Νικισόρι θα αγωνιστεί τώρα στα ημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όπου βέβαια πέρασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...