274
O Παύλος Πολάκης χωρίς μάσκα, ο Βασίλης Κικίλιας με μάσκα | Facebook/Παυλος Πολακης/SOOC

«Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη» λέει ο Κικίλιας για το σόου Πολάκη στο «Σωτηρία»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2020, 11:16
O Παύλος Πολάκης χωρίς μάσκα, ο Βασίλης Κικίλιας με μάσκα
|Facebook/Παυλος Πολακης/SOOC

«Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη» λέει ο Κικίλιας για το σόου Πολάκη στο «Σωτηρία»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2020, 11:16

Σε πολιτικό ζήτημα –και σίγουρα ζήτημα εσωτερικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ– εξελίσσεται πλέον η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη.

Λίγες ημέρες μετά την πολυσυζητημένη ανάρτηση με το φαγοπότι εν μέσω καραντίνας και μετά την υποτιθέμενη κλήση του για εξηγήσεις από τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Ολγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Χανίων και πρώην αν. υπουργός Υγείας πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο διασποράς fake news, διανθισμένο μάλιστα με ένα βιντεοσκοπημένο προσωπικό σόου στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» –από το οποίο θεώρησε σωστό να μιλήσει χωρίς να φορά μάσκα.

Για όλα αυτά, την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας του Βασίλη Κικίλια τον κάλεσε να απολογηθεί δημοσίως και να ζητήσει, έστω και τώρα, συγγνώμη.

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ “Η Σωτηρία” και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.

Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του. Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.

Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς» ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Ως γνωστόν, ο πρώην αν. υπουργός Υγείας πρώτα αμφισβήτησε τα λεγόμενα του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα (η Εθνική Αντιπροσωπεία υπήρξε χορηγός και υλοποίησε το έργο των νέων ΜΕΘ στο «Σωτηρία») και έπειτα, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέπληξε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις ψευδείς πληροφορίες που διέδωσε ο κ. Πολάκης, πήγε και έκανε αιφνιδιαστική έφοδο στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης (εδώ). Εκεί, όντως διαπίστωσε ότι είχε άδικο, αλλά είπε να κάνει και δηλώσεις χωρίς να φορά μάσκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...