367
Καρέ από το βίντεο της φραστικής επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο | Facebook/CreativeProtagon

Απαράδεκτο: Επιτέθηκαν μέσα στο αεροπλάνο στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2019, 11:03
Καρέ από το βίντεο της φραστικής επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο
|Facebook/CreativeProtagon

Απαράδεκτο: Επιτέθηκαν μέσα στο αεροπλάνο στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2019, 11:03

H Συμφωνία των Πρεσπών έχει ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή. Η ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση στηρίζεται και από τη νέα κυβέρνηση. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις επειδή προώθησε τον από κάθε άποψη ιστορικό συμβιβασμό Αθήνας – Σκοπίων. Καμία φορά μάλιστα δέχεται και ανοίκειες επιθέσεις, όπως το περιστατικό που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο, όπου ο τέως Πρωθυπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Γεωργία Μπιτάκου, περίπτωση γνωστή από την εποχή των συλλαλητηρίων, η οποία δηλώνει δημοσιογράφος και διοργανώνει και αγώνες πολεμικών τεχνών.

Η κυρία Μπιτάκου βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού. Και όχι μόνο θεώρησε πρέπον να ζητήσει τον λόγο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροπλάνο, δείχνοντας πόσο οργισμένη είναι επειδή «μου κατέστρεψε τη χώρα μου», αλλά μεθόδευσε την επίθεσή της έτσι ώστε να καταγράφει το όλο συμβάν (εν κρυπτώ ή και εκβιαστικά) με το κινητό της τηλέφωνο –φυσικά για να αναρτήσει έπειτα το βίντεο στα social media και να διεκδικήσει εκ νέου τη δημοσιότητα που, κατά τη γνωστή ρήση του Αντι Γουόρχολ, αναλογεί στον καθένα.

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν στο αεροπλάνο από την Εφη Αχτσιόγλου. Μόλις η κυρία Μπιτάκου διαπίστωσε πως στο αεροσκάφος βρίσκεται ο τέως Πρωθυπουργός τον πλησίασε, αρχικά χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις της, και τον ρώτησε αν ξέρει «τον Καραβίτη».

«Κάτι μου λέει, αλλά…», απάντησε διπλωματικά ο κ. Τσίπρας. Και στη συνέχεια ακολούθησε το ξέσπασμα.

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», φώναξε η κυρία Μπιτάκου και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον τέως Πρωθυπουργό, σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε οι άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα να της ζητήσουν, ευγενικά, να απομακρυνθεί.

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς», είπε στον κ. Τσίπρα, ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του και χαμογελούσε στην υβρίστριά του. Το ίδιο έκανε και η κυρία Αχτσιόγλου.

Τελικά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά τη κυρία Μπιτάκου, η οποία συνέχιζε να λέει «κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Προφανώς κυκλοφορούν κι άλλοι ελεύθεροι…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...