187
Oι τρεις φιναλίστ του Greece's Next Top Model | Star Channel

Aνατροπή στο GNTM! Γιατί θα είναι live ο τελικός; [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 12:03
Oι τρεις φιναλίστ του Greece's Next Top Model
|Star Channel

Aνατροπή στο GNTM! Γιατί θα είναι live ο τελικός; [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 12:03

Εδώ και μέρες όλοι προεξοφλούν ότι τελική νικήτρια του «Greece’s Next Top Model» θα είναι η Εβελίνα Σκίτσκο (στη φωτογραφία κάτω), προς απογοήτευση όμως των θαυμαστών/τριων της, τα spoilers φαίνεται ότι «κάηκαν» εν μία νυκτί, καθώς η αυλαία του δημοφιλούς ριάλιτι επεφυλάξε μία ακόμη έκπληξη.

View this post on Instagram

???

A post shared by Evelina Skitsko (@evelinaskitsko) on

Τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού της Τετάρτης -με την τελευταία φωτογράφιση των κοριτσιών, σε τρία μέρη- έχουν ήδη γίνει, ωστόσο η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει ζωντανά και θα υπάρχει ένας ακόμα κριτής που καθορίσει ποια κοπέλα θα πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και το συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων: το ίδιο το κοινό.

Η αποκάλυψη έγινε στην πρωινή εκπομπή του Star Channel (το οποίο προβάλλει το ριάλιτι) παρατείνοντας έτσι την αγωνία για το ποια από τις Μαριάννα Παινέση, Ειρήνη Καζαριάν και Εβελίνα Σκίτσκο θα είναι η νικήτρια.

Φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και μαζί του στις θέσεις των κριτών οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αγγελος Μπράτης (ενδυματολόγος των φιναλίστ), η coach των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Παρούσες τη βραδιά του μεγάλου τελικού και οι παλιές συμπαίκτριες των τριών φιναλίστ. Δείτε το τρέιλερ του τελικού.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...