162
Μία εικόνα χίλιες λέξεις το βλέμμα της αστυνομικού αμέσως μετά την παρέμβαση του ιερέα στον Αγιο Δημήτριο | YouTube/ΕΡΤ

Αγιος Δημήτριος: Η επίπληξη ιερέα σε αστυνομικό που δεν επέτρεπε την είσοδο χωρίς μάσκα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2021, 12:57
Μία εικόνα χίλιες λέξεις το βλέμμα της αστυνομικού αμέσως μετά την παρέμβαση του ιερέα στον Αγιο Δημήτριο
|YouTube/ΕΡΤ

Αγιος Δημήτριος: Η επίπληξη ιερέα σε αστυνομικό που δεν επέτρεπε την είσοδο χωρίς μάσκα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2021, 12:57

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από νωρίς το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία και τη δοξολογία για τη μεγάλη εορτή του πολιούχου της. Οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, πολλοί τις κατέβαζαν για να προσκυνήσουν, δεν έλειψαν ωστόσο και οι πιστοί που αρνήθηκαν να φορέσουν μπαίνοντας στην εκκλησία.

Στην είσοδο του ναού δύο γυναίκες αστυνομικοί υπενθύμιζαν ευγενικά, σε όσους εισέρχονταν χωρίς μάσκα, να τη φορέσουν και αν δεν είχαν, τους έδιναν μία.

Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που δεν δέχονταν καμία συζήτηση για μάσκα στην εκκλησία, ενώ αίσθηση προκάλεσε η… παρέμβαση ιερέα στη μία εκ των αστυνομικών, όταν εκείνη δεν επέτρεψε την είσοδο σε δύο κυρίες που ήθελαν να μπουν χωρίς μάσκα.

Οπως κατεγράφη από την κάμερα της ΕΡΤ, με ένα νεύμα του ο ιερέας –που επίσης δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό του ναού– είπε στις δύο γυναίκες να μπουν κανονικά στην εκκλησία και στη συνέχεια έκανε και παρατήρηση στην αστυνομικό για τη σύστασή της σχετικά με τη μάσκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News