1158
|

LEROY MERLIN: Χριστουγεννιάτικες και άλλες «ζεστές» προσφορές #giatospitimas για ένα γιορτινό χειμώνα!

Avatar Advertorial 10 Δεκεμβρίου 2020, 19:35

LEROY MERLIN: Χριστουγεννιάτικες και άλλες «ζεστές» προσφορές #giatospitimas για ένα γιορτινό χειμώνα!

Avatar Advertorial 10 Δεκεμβρίου 2020, 19:35

Καταπληκτικές online Χριστουγεννιάτικες προσφορές για το σπίτι σου και τον Δεκέμβρη!

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στο leroymerlin.gr θα βρεις μοναδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές που υπόσχονται να προσδώσουν στο σπίτι και την οικογένειά σου ζεστασιά και εορταστική διάθεση! Τι ευκαιρίες όμως θα βρεις; Ας μπούμε στο… ψητό λοιπόν!

Μοναδικές προσφορές σε Χριστουγεννιάτικα είδη!

Ναι, φέτος ίσως κάνουμε Χριστούγεννα στο σπίτι. Ναι, ίσως δεν μπορέσουμε να δούμε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό, όμως, δε θα μας σταματήσει από το να δημιουργήσουμε την τέλεια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας και να ταξιδέψουμε σε μαγικούς προορισμούς από το σαλόνι και τον καναπέ μας, αγκαλιά με ένα βιβλίο ή μία σειρά!Επειδή, λοιπόν, οι γιορτές πλησιάζουν, δημιούργησε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα στο σαλόνι σου με τις χριστουγεννιάτικες εβδομάδες της LEROY MERLIN, όπου θα βρεις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια, για να μεταμορφώσεις το χώρο σου σε ένα μέρος παραμυθένιο!

Μοναδικές προσφορές και σε ΟΛΑ τα χαλιά!

Ο χειμώνας είναι μπροστά μας, τα πρώτα κρύα είναι γεγονός και τα χειμωνιάτικα έχουν ήδη κατέβει από την ντουλάπα. Φέτος, άλλωστε, που πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω, καλό είναι να βρούμε παράλληλα την τέλεια ισορροπία μεταξύ τιμής και απόδοσης, ώστε να μείνει ολόκληρη η οικογένεια ζεστή, χωρίς να ξεφύγει ο οικογενειακός προϋπολογισμός όλες αυτές τις ώρες που θα είμαστε στο σπίτι. Ένας έξυπνος τρόπος για να κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό και cozy τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι βάζοντας χαλιά!

Γι’αυτό στη LEROY MERLIN μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα βρεις χαλιά κάθε τύπου σε πολλά σχέδια, διαστάσεις και χρώματα, με έκπτωση -30%. Είτε, λοιπόν, ψάχνεις καινούριο χαλί για το σαλόνι ή τη κουζίνα σου, είτε για το παιδικό δωμάτιο ή το χολ σου, ρίξε μία ματιά στα σχέδια της LEROY MERLIN και επίλεξε αυτό που σου κάνει “κλικ”! Μπορείς να δεις όλες τις προσφορές σε χαλιά συγκεντρωμένες εδώ.

Χρειάζεσαι οικονομικά καύσιμα θερμανσης; Η LEROY MERLIN έχει τη λύση!

Αν ενδιαφέρεσαι για pellet, καυσόξυλα, μπρικέτες και προσανάμματα μπορείς να ζητήσεις να παραλάβεις τα προϊόντα στο χώρο σου ή να τα προμηθευτείς μόνος σου από τα καταστήματα της LEROY MERLIN, ακόμα και κατά την περίοδο του lockdown, στέλνοντας 2 στο 13033.  Η αγορά καυσίμων θέρμανσης στα καταστήματα LEROY MERLIN γίνεται αποκλειστικά από το χώρο οικοδομικών υλικών ή το χώρο παραλαβής προϊόντων. Πάμε όμως τώρα στο ψητό! Μη χάσεις μία μοναδική ευκαιρία που ισχύει μέχρι και την Κυριακή 13/12. Η LEROY MERLIN έχει εξασφαλίσει σακούλα Pellet Royal Α1 15kg στα 3.99€ και Μπρικέτες σε συσκευασία 7kg στα 1.79€ για να κάνεις τα “κουμάντα” σου για το Χειμώνα.

Και αν είμαι επαγγελματίας, πώς θα εξοικονομήσω χρήματα την περίοδο του lockdown;

Τότε θέλουμε την προσοχή σου γιατί αυτό θα σε ενδιαφέρει: Οι κάτοχοι επαγγελματικού ΑΦΜ που σχετίζεται με οικοδομική δραστηριότητα, μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα LEROY MERLIN και να εξυπηρετηθούν κανονικά κατά τη διάρκεια του lockdown.  Για την είσοδό σου, θα πρέπει να επιδειχθεί ένα έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η επαγγελματική σου ιδιότητα όπως π.χ. βεβαίωση άδειας κυκλοφορίας επιτηδευματία/ελ. επαγγελματία/μέλους διοίκησης από το Π.Σ. Εργάνη, εκτύπωση στοιχείων μητρώου από το TAXISNET, δελτίο επαγγελματικής ταυτότητα ή άλλο παρόμοιο έγγραφο..Συνεπώς, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μπορείς ακόμα να επισκεφθείς τα καταστήματα LEROY MERLIN και και να εξακολουθείς να κρατάς τα έξοδα της επιχείρησής σου χαμηλά.

Βρες εδώ το κατάστημα που σε εξυπηρετεί

Γιατί το leroymerlin.gr είναι ο νο1 προορισμός για είδη σπιτιού στην Ελλάδα

30.000+ ψαγμένα DIY προϊόντα #giatospiti σου!

Στη LEROY MERLIN θα βρεις τα πάντα για την ανακαίνιση του σπιτιού σου. Εκεί, οι άνθρωποι έχουν πάθος με τα είδη σπιτιού και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουν πολύ προσεκτικά όλα τους τα προϊόντα, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, αυτήν τη στιγμή στο leroymerlin.gr θα βρεις πάνω από 30.000 επιλεγμένα προϊόντα για κάθε χώρο του σπιτιού σου,  είτε ενδιαφέρεσαι να διακοσμήσεις το σαλόνι σου με τα τελευταία decoration trends που διάβασες, είτε θες να φρεσκάρεις τους τοίχους της κουζίνας σου με νέες, μοδάτες αποχρώσεις, είτε αν απλά ψάχνεις τα κατάλληλα εργαλεία, ανταλλακτικά και δομικά υλικά για επισκευές και μερεμέτια στο κήπο, το μπάνιο σου ή κάποιο άλλο χώρο του σπιτιού σου. Είναι οι ειδικοί για το σπίτι σου, οι ειδικοί για κάθε σπίτι!

SUPER τιμές όλο τον χρόνο!

Το βασικό ίσως συστατικό της επιτυχίας όμως είναι ότι όλη αυτή η τεράστια ποικιλία σε προϊόντα προσφέρεται σε φοβερά προσγειωμένες τιμές, όλο το χρόνο, κάνοντας τη LEROY MERLIN τον καλύτερό σου σύμμαχο για οικονομία στο σπίτι!

Προσφορές σε είδη σπιτιού, κάθε μήνα!

Και επειδή σε όλους αρέσουν οι προσφορές, στο leroymerlin.gr θα βρεις προσφορές κάθε μήνα για να βρίσκεις μοναδικές ευκαιρίες διακόσμησης και ανανέωσης του χώρου σου. Εγγράψου στο newsletter τους να τις μαθαίνεις πρώτος!

Αποστολή σε ΟΛΗ την Ελλάδα!
Σε όποιο σημείο της όμορφης χώρας μας και αν βρίσκεσαι μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και η LEROY MERLIN θα στην στείλει με αξιοπιστία και ταχύτητα. Μάλιστα μπορείς να την παραλάβεις σε 250+ σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα!

Κάνε την παραγγελία σου τηλεφωνικά!

Κακά τα ψέματα δεν είμαστε όλοι το ίδιο εξοικειωμένοι με τις διαδικτυακές αγορές. Πολλοί από εμάς προτιμούμε την άμεση επικοινωνία για να νιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά. Η LEROY MERLIN το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι αυτό προσφέρει δυνατότητα για καταχώρηση παραγγελιών τηλεφωνικά. Μπες, λοιπόν, στο online κατάστημά της, σημείωσε ποιους κωδικούς προϊόντων θέλεις και πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί από Δευτέρα έως Σάββατο 08:30-18:00!

Πληρωμή με άτοκες δόσεις

Δεν έχουν όλα τα eshop τη δυνατότητα και την αξιοπιστία για πληρωμή με άτοκες δόσεις οπότε αυτό θα σε ενδιαφέρει! Στο leroymerlin.gr μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με όποια τραπεζική κάρτα από την Ελλάδα επιθυμείς (πιστωτική ή χρεωστική) καθώς και να πληρώσεις με άτοκες δόσεις, αν το επιτρέπει η κάρτα σου!

Έχει τους HOMISTAS, ένα από τα μεγαλύτερα DIY communities στην Ελλάδα!
Αν ασχολείσαι με κατασκευές και γενικά “πιάνει το χέρι σου” σου έχουμε πολύ ενδιαφέροντα νέα! Η LEROY MERLIN έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες και πιο  ενεργές Do-It-Yourself κοινότητες στην Ελλάδα με χιλιάδες μέλη! Οι HOMISTAS έχουν το δικό τους “χώρο” στο leroymerlin.gr όπου θα βρεις δεκάδες βίντεο, εικόνες και περιεχόμενο με εύκολες και πρωτότυπες κατασκευές για το σπίτι σου! Γίνε κι εσύ μέλος στο facebook group της DIY κοινότητας και stay tuned με νέες κατασκευές και το νέο πρόγραμμα των DIY μαθημάτων στα Homistas Labs οταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ναι, οι HOMISTAS είναι η ιδανική πρόταση για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι φέτος το χειμώνα!

Tip: Αν δεν θες να χάσεις ποτέ ξανά μοναδικές ευκαιρίες, εκπτώσεις και tips για τη διακόσμηση και την ανακαίνιση του σπιτιού σου μπες στο www.leroymerlin.gr και γράψου στο newsletter, σε λιγότερο από 1 λεπτό. Είναι δωρεάν!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...