446
Με την κατασκοπεία των ιεροδούλων έρχονται αντιμέτωποι οι Αμερικανοί του 5ου Στόλου στον Περσικό Κόλπο | Υοutube

Πόρνες-κατάσκοποι απειλούν τον 5ο Στόλο!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 21:01
Με την κατασκοπεία των ιεροδούλων έρχονται αντιμέτωποι οι Αμερικανοί του 5ου Στόλου στον Περσικό Κόλπο
|Υοutube

Πόρνες-κατάσκοποι απειλούν τον 5ο Στόλο!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 21:01

Τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα στην αγορά εργασίας παγκοσμίως για τους νεοεισερχομένους, αλλά ακόμη και για τους παλιούς. Κανένα επάγγελμα δεν εξαιρείται από τον κανόνα της «διά βίου μάθησης» ή της συλλογής πτυχίων, μεταπτυχιακών και πάσης φύσεως τίτλων εν είδει εργαλείων ξεκλειδώματός του. Ούτε το αρχαιότερο.

Στο Μπαχρέιν, έδρα του 5ου Στόλου των ΗΠΑ, για να μείνεις στο επάγγελμα της πόρνης και να βγάλεις τίμια το ψωμάκι σου δεν φτάνει να κοιμάσαι επί χρήμασι με τον καθένα. Πλέον πρέπει να μάθεις και μερικά κόλπα κατασκόπων, πώς να αποσπάς πληροφορίες από μεθυσμένους ναύτες και αξιωματικούς και πώς να τις πουλάς κατόπιν σε όσους ενδιαφέρονται όχι για τα ταπεινά σκέλη σου, αλλά για τα πολύτιμα αυτιά σου. Πλέον το κρεβάτι της αμαρτίας πρέπει όντως να μπορεί να σέρνει καράβι.

Οπως γράφει το Navy Times, οι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ πέφτουν στις παγίδες που τους έχουν στήσει οι πόρνες και… κελαηδούν. Το ενδιαφέρον φόντο της ιστορίας είναι ότι ο 5ος Στόλος καταγίνεται μόνο με την παρακολούθηση του Περσικού Κόλπου ο οποίος βρέχει φλεγόμενες από θρησκευτικά και εξουσιαστικά πάθη αντιμαχόμενες χώρες, όπως είναι η σουνιτική Σαουδαραβία και το σιιτικό Ιράν.

Το δημοσίευμα προέκυψε ύστερα από έρευνα του γνωστού και στην Ελλάδα από τη σχετική τηλεοπτική σειρά NCSI, δηλαδή του αστυνομικού σώματος που ασχολείται με εγκλήματα στα οποία εμπλέκεται το αμερικανικό Ναυτικό. Ε, το NCSI διαπίστωσε ότι στο Μπαχρέιν οι πόρνες, πέρα από το μεροκάματο, προσπαθούν να βγάλουν (με το μπουκάλι και όχι με το τσιγκέλι) και πληροφορίες από το στρατιωτικό προσωπικό.

Κάνουν ερωτήσεις, ζητούν λεπτομέρειες σχετικά με τις κινήσεις τους, με τους πλόες και με τις εργασίες που γίνονται πάνω στα πλοία. Τι θέλουν και ρωτούν; Ενα δεύτερο και γενναίο μεροκάματο, το οποίο πληρώνουν οι αγοραστές τέτοιων πληροφοριών. Ρισκάρουν κάποια σφαίρα τα κορίτσια, θα πει κανείς. Ε, ναι. Μάλλον.

Η έδρα του αμερικανικού 5ου Στόλου των ΗΠΑ

Η ιστορία χρονολογείται το 2017 αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστή μέσα από μία αφήγηση πράκτορα του NCIS. Στο Μπαχρέιν εργάζονται ως πόρνες και ξένες γυναίκες, από την Ταϊλάνδη κυρίως, αλλά και από τη Ρωσία, την Ουκρανία, ακόμη και την Κολομβία. Συνεπώς υπάρχει ένα κύκλωμα εμπορίου λευκής σαρκός. Πολλές γυναίκες πέφτουν και θύματα δουλεμπόρων: οι εγκληματίες δεν είναι απλώς προαγωγοί με την κλασική έννοια, αλλά μεταφέρουν τις γυναίκες στο νησί του Περσικού, παρακρατούν τα διαβατήριά τους και τις κρατούν σε ομηρία. Για να απελευθερωθούν πρέπει να εξοφλήσουν ένα συγκεκριμένο ποσό στον δουλέμπορο, λέει ο πράκτορας του NCIS, έτσι πιθανολογείται ότι κίνητρο των ιεροδούλων για την κατασκοπεία που ενεργούν είναι και η συγκέντρωση των λύτρων τους…

Δείτε ένα βίντεο σχετικό με τις πόρνες του Μπαχρέιν και τους ναύτες του 5ου Στόλου των ΗΠΑ:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...