189
Κάποιοι πρέπει να βγαίνουν καθημερινά έξω από το σπίτι | YouTube/ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

Με… Σαββόπουλο η νέα καμπάνια για όσους «βγαίνουν από το σπίτι»

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2020, 12:36
Κάποιοι πρέπει να βγαίνουν καθημερινά έξω από το σπίτι
|YouTube/ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

Με… Σαββόπουλο η νέα καμπάνια για όσους «βγαίνουν από το σπίτι»

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2020, 12:36

Ακόμη ένα βίντεο, αυτή τη φορά αφιερωμένο σε όλους όσοι «βγαίνουν από το σπίτι» με κίνδυνο να νοσήσουν, προκειμένου να φροντίσουν να μη στερηθούμε τίποτα όσοι «μένουμε σπίτι», βγήκε στον «αέρα» από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η νέα αυτή προσπάθεια εντάσσεται στη συνολική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» που υλοποιείται εδώ και εβδομάδες, με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τον νέο κορονοϊό και τη μετάδοσή του.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ είναι «ντυμένο» με το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Το περιβόλι» και αναδεικνύει την προσφορά των ανθρώπων που εργάζονται σκληρά και με αυταπάρνηση εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Με σύνεση και σοβαρότητα, με αυταπάρνηση και γενναιότητα, κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Μέσα στο σπίτι οι περισσότεροι, εκεί έξω, όπου χρειαζόμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Κυρίως, είναι μία καμπάνια που δείχνει ότι όταν στεκόμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Και αν συνεχίσουμε να κάνουμε το σωστό, δεν θα αργήσει η μέρα, που θα βγούμε από αυτή τη μεγάλη δυσκολία και, πιστέψτε με, θα βγούμε νικητές», έγραψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στο Facebook.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...