172
Το σκίτσο της πρωταπριλιάτικης ανάρτησης από τον Παύλο Πολάκη | Facebook

Ο Πολάκης ως Λούκυ Λουκ! Ονειρεύεται να γίνει… Παπαγγελόπουλος

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 11:51
Το σκίτσο της πρωταπριλιάτικης ανάρτησης από τον Παύλο Πολάκη
|Facebook

Ο Πολάκης ως Λούκυ Λουκ! Ονειρεύεται να γίνει… Παπαγγελόπουλος

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 11:51

Πρωταπριλιά σήμερα και ο Παύλος Πολάκης δεν θα μπορούσε να μην «χτυπήσει» στα social media με μία ακόμη από τις γνωστές αναρτήσεις του.

Πιστός στο αγοραίο ύφος του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίζεται τώρα να αλλάζει υπουργείο, μεταπηδώντας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου ως άλλος Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (βλ. υπόθεση Novartis), να σύρει ενώπιον της Θέμιδος τους κυριότερους αντιπάλους του (ανάμεσά τους ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης).

Και για να γίνει πιο παραστατικός, χρησιμοποίησε ένα σκίτσο όπου ως Λούκυ Λουκ-χωρίς τσιγαράκι στο στόμα- σέρνει με την Ντόλυ (το άλογο του γνωστού ήρωα των Morris και Ρενέ Γκοσινί) ως Ντάλτον, δεμένους πισθάγκωνα, όσους τολμούν να τα βάζουν μαζί του.

«Εντάξει πρωθυπουργέ μην με πιέζεις άλλο, ΔΕΧΟΜΑΙ!!!Θα πάω Αναπλ Υπουργός στο Δικαιοσύνης από αύριο Τρίτη 2 Απριλίου», γράφει στη λεζάντα του σκίτσου, ολοκληρώνοντας το πρωταπριλιάτικο αστείο του (δείτε τη κάτω).

Ενταξει πρωθυπουργέ μην με πιέζεις αλλο ,ΔΕΧΟΜΑΙ!!!Θα πάω Αναπλ Υπουργος στο Δικαιοσυνης απο αυριο Τριτη 2 Απριλίου ….Μουστειλε κι αυτο ένας Φιλος απ την Κρητη και έγειρε η πλάστιγγα !

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zondag 31 maart 2019

Οχι δεν πρόκειται για κάποιο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που με τόσο θέρμη έχει υπερασπιστεί, πολλάκις, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...