167
| Reuters

Ταινίες για δωρεάν παρακολούθηση διαθέτει το YouTube

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 13:38

Ταινίες για δωρεάν παρακολούθηση διαθέτει το YouTube

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 13:38

Ανάμεσα στα δισεκατομμύρια βίντεο που φιλοξενεί, το YouTube πρόσφατα πρόσθεσε – χωρίς να το προβάλλει ιδιαίτερα – ταινίες για δωρεάν παρακολούθηση.

Για την υπηρεσία δεν χρειάζεται συνδρομή ή κάποιου είδους εγγραφή, αλλά ο χρήστης πρέπει να παρακολουθήσει διαφημίσεις που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια μετάδοσης της ταινίας, όπως και στην τηλεόραση.

Η λίστα με τις ταινίες περιλαμβάνει περί τους 100 τίτλους από τη δεκαετία του ΄80, όπως ο «Ρόκι» και ο «Εξολοθρευτής», αλλά και πιο πρόσφατες ταινίες, όπως η «Εκδίκηση της Ξανθιάς».

Στο μέλλον αναμένεται να προστεθούν περισσότεροι τίτλοι, αλλά και διαφορετικά μοντέλα μετάδοσης, όπως η χορηγία και η αποκλειστική προβολή, γράφει το TechCrunch.

Μέχρι σήμερα το YouTube έδινε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανένας μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή μόνο με πληρωμή.

Η δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα. Κατά κανόνα αυτές οι υπηρεσίες ενεργοποιούνται με κάποιους μήνες καθυστέρηση και στη χώρα μας.

Το YouTube έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι παρόμοιων υπηρεσιών, την πολύ μεγάλη βάση χρηστών που φτάνει τα 1,9 δισεκατομμύρια θεατές το μήνα, όπως και την υποστήριξη όλης της Google.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...