268
Το δημοσίευμα της El Nacional |

Γκάφα από εφημερίδα που μπέρδεψε τον Τραμπ με τον… Αλεκ Μπόλντουιν

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2017, 12:59
Το δημοσίευμα της El Nacional
|

Γκάφα από εφημερίδα που μπέρδεψε τον Τραμπ με τον… Αλεκ Μπόλντουιν

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2017, 12:59

Είναι μια από τις πετυχημένες μιμήσεις του Saturday Night Live, που έχει μάλιστα προσελκύσει και την κριτική του «στόχου» της μίμησης.

Σχεδόν κάθε Σάββατο, τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν μετατρέπεται σε Ντόναλντ Τραμπ και επιστρατεύει όλους τους μορφασμούς και την απλοϊκή γλώσσα του νέου προέδρου σε μια απολαυστική και πολύ επιτυχημένη παρωδία.

Μια μίμηση τόσο πειστική που φαίνεται ότι παρέσυρε την εφημερίδα El Nacional στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Την Παρασκευή, σε άρθρο για τον Τραμπ και τους εποικισμούς του Ισραήλ, έβαλε μια φωτογραφία του Μπόλντουιν αντί για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είχε μάλιστα και λεζάντα που τον κατονόμαζε σαν πρόεδρο! (Η φωτογραφία του Νετανιάχου είναι πάντως σωστή).

Την επόμενη ημέρα η εφημερίδα ζήτησε συγγνώμη από τους αναγνώστες για το λάθος που, όπως είπε, πέρασε απαρατήρητο από τους συντάκτες της.

Ο ίδιος ο Τραμπ δεν φαίνεται να εκτίμησε ποτέ την μίμηση από τον Μπόλντουιν. Πριν από τις εκλογές είχε γράψει ότι είναι ώρα να αποσυρθεί αυτό το «βαρετό και όχι αστείο σόου» και ειδικά για τον ηθοποιό είπε ότι η ερμηνεία του είναι χάλια. Κατά τον Τραμπ είναι ένα δείγμα ότι τα μέσα ενημέρωσης χειραγωγούν και «στήνουν τις εκλογές».

Αλλά και μετά την εκλογή του έγραφε ότι προσπάθησε να δει το SNL, αλλά «δεν βλέπεται!». Είναι «εντελώς προκατειλημμένο, δεν είναι αστείο και η μίμηση από τον Μπόλντουιν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό».

Και ξανά τον Ιανουάριο: «Το χειρότερο πρόγραμμα του NBC». Ομως προσθέτει: «Δεν είναι αστείο, πραγματικά κακή τηλεόραση».

Αν κρίνουμε όμως από την εμπορική επιτυχία και τις πολύ καλές κριτικές για το σόου που έχει συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες στον αέρα, μάλλον οι συντελεστές του και το κοινό είναι αυτοί που γελάνε καλύτερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...