655
Η Κάμερον Ντίαζ στη ταινία «Holiday» (2006) περνάει μόνη και ήσυχα τα Χριστούγεννα κάπου στην αγγλική επαρχία. Το σενάριο αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα |

Πού θα κάνουν ρεβεγιόν οι σταρ του Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2016, 10:30
Η Κάμερον Ντίαζ στη ταινία «Holiday» (2006) περνάει μόνη και ήσυχα τα Χριστούγεννα κάπου στην αγγλική επαρχία. Το σενάριο αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα
|

Πού θα κάνουν ρεβεγιόν οι σταρ του Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2016, 10:30

Η εικόνα που έχουμε για τους διάσημους και για το πώς διασκεδάζουν ή γιορτάζουν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πηγαίνουν σε οσκαρικά πάρτι, δεν φοράνε απαστράπτοντα φορέματα και δεν πατάνε σε κόκκινα χαλιά. Δεν πηγαίνουν καν σε πάρτι με άλλους πλούσιους και διάσημους. Αποτραβιούνται κάπου, στο σπίτι τους ή στο πατρικό τους ή στην παμπ της γειτονιάς τους και γιορτάζουν, περίπου όπως ο καθένας μας. Ισως και λίγο πιο μίζερα…

 Τζένιφερ Λόρενς

«Πρόσφατα έψησα ένα κοτόπουλο και πράγματι δεν έπαθε κανένας απ΄αυτούς που το έφαγαν τίποτε, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μαγειρέψει για το ρεβεγιόν ή για να φάνε μικρά παιδιά. Στο Κεντάκι λοιπόν, που θα πάω για να περάσω τις γιορτές με την οικογένειά μου, θα μαγειρέψει η μαμά μου. Εγώ θα τη βοηθήσω – δηλαδή θα κάθομαι μαζί της και θα της μιλάω καθώς εκείνη θα μαγειρεύει. Και παράλληλα θα πίνω ποτά και θα καπνίζω το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, φυσώντας τον καπνό έξω από το παράθυρο».

900
Τερέζα Μέι

Η, μετά το Brexit, πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωσε ότι φέτος θα κάνει ότι και τα τελευταία 20 χρόνια. «Θα πάω με τους φίλους μου στην παμπ του χωριού μου (σ.σ. στο Ανατολικό Σάσεξ) και θα πιώ ένα ποτό. Μετά θα πάω στο χριστουγεννιάτικο γεύμα που ετοιμάζει κάθε χρόνο η εκκλησία για τους μοναχικούς ηλικιωμένους. Θα πιώ κι εκεί ένα ποτό και θα μιλήσω μαζί τους – αυτοί οι άνθρωποι αν δεν ήταν η εκκλησία θα περνούσαν τις γιορτές μόνοι τους. Υστερα θα πάω σπίτι για να μαγειρέψω το δικό μου δείπνο. Το κάνω πάντα μόνη μου. Αλλά δεν θα είναι γαλοπούλα. Τα τελευταία χρόνια στο ρεβεγιόν τρώμε χήνα. Εχει περισσότερο λίπος, κι αν το κρατήσεις, μαγειρεύεις μ’ αυτό καταπληκτικές ψητές πατάτες».

900 (1)
Κίρα Νάιτλι

«Κανονικά τα Χριστούγεννα μεθάω. Φέτος όμως δεν ξέρω πώς θα είναι… είμαι πάντα μεθυσμένη τα Χριστούγεννα αλλά τώρα έχω τη μικρή μου (σ.σ. 19 μηνών) και δεν ξέρω πώς θα δουλέψει αυτό. Εχουμε κάνει διάφορες δοκιμές. Ψήνουμε κρέας στον φούρνο τις Κυριακές και τη βάζουμε να καθίσει στο τραπέζι για να δούμε αν μπορεί να το συνηθίσει και να μείνει εκεί αρκετή ώρα – π.χ. για το ρεβεγιόν. Μέχρι στιγμής δεν πετυχαίνει. Με το που αντικρύζει στο πιάτο τα λαχανάκια Βρυξελλών λέει “Μπολ! Μπολ!” τα αρπάζει και τα εκσφενδονίζει πάνω μας… Είναι εκπληκτικό το πόσο πονάνε αν σε πετύχουν τα λαχανάκια. Ελπίζω λοιπόν απλώς να μη συμβεί αυτό τα Χριστούγεννα».

900 (2)
Κένταλ Τζένερ

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Είναι οι καλύτερές μου μέρες μέσα στη χρονιά. Και θέλω να τα κάνω όλα τότε. Θέλω να γιορτάζω αυτές τις γιορτές. Φέτος θα περάσω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Λος Αντζελες με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Κάθε χρόνο η μαμά μου κάνει χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι μας. Θα κάνει και φέτος. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουμε. Τρώμε, πίνουμε, διασκεδάζουμε και γενικά είμαστε ευτυχισμένοι».

900 (3)
Κιθ Ερμπαν & Νικόλ Κίντμαν

«Θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στην παραλία», δήλωσε ο μουσικός και τραγουδιστής Κιθ Ερμπαν, σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν. Το ζευγάρι, με τα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί, τη Σάντεϊ και τη Φέιθ, ζει μόνιμα στην Αυστραλία. «Αυτό ξέρω μόνο. Κάθε χρόνο κάνουμε πάντα το ίδιο. Παίζουμε στο πιάνο τα κάλαντα και τραγουδάμε οικογενειακώς και μετά κατεβαίνουμε στην παραλία και περνάμε όλη την υπόλοιπη μέρα εκεί. Αυτό λοιπόν θεωρώ ότι είναι το πρόγραμμά μας και για φέτος».

Η δε Νικόλ Κίντμαν, σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες στην Ελεν ντε Τζένερις, είπε ότι δεν θα ανταλλάξουν δώρα με τον σύζυγό της. “Εμείς θα είμαστε τα δώρα του”, είπε, εννοώντας πως θα ταξιδέψουν από το Λος Αντζελες η ίδια μαζί με τις δύο κόρες τους για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές στην Αυστραλία.

3B5FCD7E00000578-4033316-image-a-29_1481729853088

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...