443
| Flickr

Σκισμένα τζιν σορτς

Αλίνα Χριστοπούλου 23 Αυγούστου 2016, 10:18

Σκισμένα τζιν σορτς

Αλίνα Χριστοπούλου 23 Αυγούστου 2016, 10:18

Αν σου πηγαίνουν φαίνεσαι κουλ και σέξι αν κάτι πάει στραβά ας τα να πάνε. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται η παγίδα.

Τα σκισμένα τζιν σορτς είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο. Τα φοράς στις διακοπές από το πρωί στην παραλία ως το βράδυ στο μπαρ και ξέρεις πως όλοι θα σε κοιτάξουν καθώς περνάς από μπροστά – αυτή την αίσθηση δίνουν όταν τα βλέπεις στις σελίδες των περιοδικών.

06-backless-vs-tie
Τα τζιν σορτς με έξωμα και σέξι μπλουζάκια είναι ΟΚ για την παραλία αλλά μόνο για εκεί. Αν εμφανιστείτε έτσι σε μπαρ θα έχετε κακά ξεμπερδέματα (Flickr)

Πολύ άνετα, πολύ απλά, πολύ εύκολα, πολύ σέξι, πολύ κουλ, κι όμως δεν είναι τίποτα απ΄όλα αυτά. Γιατί;

  • Δεν είναι άνετα, διότι είναι τζιν και το τζιν δεν είναι ελαστικό – άρα πρέπει να βρεις το σωστό τζιν που θα ταιριάζει γάντι στο δικό σου σώμα.
  • Δεν είναι απλά, διότι ποτέ δεν πετυχαίνουν όταν πηγαίνεις να κόψεις μόνη σου το παλιό αγαπημένο σου τζιν. Θα το κόψεις σίγουρα στο λάθος σημείο. Επίσης, αυτό το τζιν που σε κολάκευε με τα μπατζάκια… κομμένο για κάποιο λόγο δεν σου πηγαίνει τόσο πολύ. Και το κατέστρεψες ήδη. Και βέβαια ούτε κατά διάνοια να κόψεις το ελαστικό skinny. Θα καταστραφεί.
  • Δεν είναι εύκολα, διότι πρέπει να προσέξεις με τι μπλούζα, πουκάμισο ή τοπ θα τα συνδυάσεις. Αν φορέσεις κάτι πολύ έξωμο το σύνολο θα φαίνεται φτηνό και παρεξηγήσιμο. Αν φορέσεις κάτι άχαρο θα ακυρωθεί. Πρέπει να βρεις την ισορροπία. Αναλόγως και την ηλικία σου φυσικά.
How-To-Rock-Denim-Shorts-For-Women-14
Αυτό το σκίσιμο, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τυχαία δεν είναι καν τα ξέφτια: τα πλαϊνά είναι μακρύτερα για να καλύπτουν τυχόν ατέλειες και τα μπροστινά είναι κοντύτερα για να μακραίνουν το πόδι. Οπότε μη διανοηθείτε να καταστρέψετε το αγαπημένο παντελόνι σας για να το πετύχετε. Απλώς θα καταστρέψετε το παντελόνι (Flickr)
  • Δεν είναι καθόλου σέξι, αν υπάρχει υποψία κυτταρίτιδας και χαλάρωσης στα πόδια – έστω κι αν αυτά είναι καλλίγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι πέρασε η ηλικία για τα σκισμένα τζιν σορτς.
  • Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου κουλ για όλους τους πιο πάνω λόγους. Και για να δείχνουν κουλ (αν δεν είσαι έφηβη κι αν δεν έχεις τέλεια γυμνασμένο σώμα) αναγκάζεσαι να στραφείς στα ακριβά, τα σωστά μελετημένα πάνω στο σώμα, με τα σκισίματα και τα κοψίματα που έχουν γίνει πολύ επιμελώς καίτοι δείχνουν ατημέλητα.

Μ’ αυτά και μ΄εκείνα τα σκισμένα τζιν σορτς, το αιώνιο φετίχ του καλοκαιριού, για να είναι σαν αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία, θα σου κοστίσουν πάνω από κατοστάρικο. Τώρα… είναι αυτό κουλ;

Πού και πώς μπορείτε να φορέσετε τα σκισμένα τζιν σορτς και να δημιουργήσετε στιλ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...