300
Νέα ειδική συσκευασία της ΔΩΔΩΝΗ για το πλήρες και το light γάλα της | ΔΩΔΩΝΗ

Ολη η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ποτήρι  

Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2019, 18:56
Νέα ειδική συσκευασία της ΔΩΔΩΝΗ για το πλήρες και το light γάλα της
|ΔΩΔΩΝΗ

Ολη η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ποτήρι  

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2019, 18:56

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, υποδέχεται τη φετινή σχολική περίοδο με νέα ειδική συσκευασία για το πλήρες και το light γάλα ΔΩΔΩΝΗ, προετοιμάζοντας μαθητές και γονείς για μία ξεχωριστή σχολική χρονιά.

Αποτελώντας ένα προϊόν πολλαπλά ευεργετικό για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών, το 100% ελληνικό αγελαδινό φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ συλλέγεται καθημερινά από τις 65 καλύτερες φάρμες της Ηπείρου, παστεριώνεται αμέσως και είναι έτοιμο για κατανάλωση μέσα σε λίγες ώρες.

Είναι ένα προϊόν με σημαντική θρεπτική αξία, που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του, χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα αγνά βοσκοτόπια της Ηπείρου. Συλλέγεται και εμφιαλώνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα standards ποιότητας, με τα θρεπτικά του συστατικά να διατηρούνται αναλλοίωτα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Με εικαστικά σχέδια που σηματοδοτούν την έναρξη μίας φρέσκιας μαθητικής περιόδου, η οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς και προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν  το φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ (πλήρες και light) στη νέα του συσκευασία.

Μετρώντας 56 χρόνια παράδοσης και αυθεντικής γεύσης, της Γεύσης του Καλού, η ΔΩΔΩΝΗ παράγει παραπάνω από 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και τη γνήσια γεύση τους.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 56 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/