218
|

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον δημιουργεί τον απόλυτο 24/7 προορισμό για τους επισκέπτες της Εκθεσης HoReCa 2023

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2023, 13:24

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον δημιουργεί τον απόλυτο 24/7 προορισμό για τους επισκέπτες της Εκθεσης HoReCa 2023

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2023, 13:24

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον μάς υποδέχεται στην Εκθεση HoReCa 2023, 10 έως 13 Φεβρουαρίου, με το διευρυμένο 24/7 χαρτοφυλάκιό της. Ετοιμη για μία μοναδική καλοκαιρινή σεζόν, η εταιρεία προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες HoReCa να επισκεφτούν τη HoReCa Piazza- Destination 24/7, τον απόλυτο προορισμό 24/7, που δίνει αξία σε κάθε περίσταση κατανάλωσης!

Με όραμα να αποτελεί συνεργάτη επιλογής για τους πελάτες της, η Coca-Cola Τρία Εψιλον προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με χυμό και καφέ, το μεσημέρι με τη μεγάλη γκάμα των αναψυκτικών Coca-Cola, μέχρι νωρίς το απόγευμα με ανθρακούχα ποτά και aperitifs για ενήλικες και αργότερα το βράδυ με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών.

Στην ειδικά σχεδιασμένη πλατεία της Coca-Cola Τρία Εψιλον, οι επαγγελματίες HoReCa θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία και τις μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει το 24/7 χαρτοφυλάκιο της, που ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο με νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα HoReCa Empowered που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και για την ψηφιακή πλατφόρμα Zero Waste HoReCa Hub, που προσφέρει στις επιχειρήσεις δωρεάν εκπαίδευση πάνω στις βέλτιστες πρακτικές ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας, με στόχο την επιτυχή αύξηση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τους και τη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News