305
|

Πώς θα προσφέρουμε δώρα και χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη 

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2022, 17:26

Πώς θα προσφέρουμε δώρα και χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη 

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2022, 17:26

Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι μας μπορούμε να αναλάβουμε τον ρόλο του Αϊ Βασίλη και να κάνουμε πραγματικότητα την ευχή κάποιου παιδιού που έχει ανάγκη. Με τρία πολύ απλά βήματα, μέσα από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, μπορούμε να δώσουμε ζωή σε χιλιάδες παιδικές ευχές που έχουν πάρει τη μορφή ζωγραφιάς και να σκορπίσουμε έτσι τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, έστειλαν ήδη τα δικά τους δώρα σε παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μας καλούν όλους, μάλιστα, να πάρουμε με τη σειρά μας μέρος σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης, πολλαπλασιάζοντας τις παιδικές ευχές που θα γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε το μήνυμα που στέλνουν:

https://youtu.be/iP9jRA9rCgg

https://youtu.be/Qvc2C92WAmc

Πώς θα πραγματοποιήσουμε παιδικές ευχές

Η δράση Ευχοστολίδια υλοποιείται για ένατη χρονιά από τον ΟΠΑΠ, με στόχο να κάνει ξεχωριστά τα Χριστούγεννα των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μέσω του Διαδικτύου. Για να βρούμε τις ζωγραφιές- ευχές των παιδιών χρειάζεται απλώς να επισκεφθούμε το www.opapcsr.gr ή να  κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet μας.

Στη συνέχεια, για να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, ακολουθούμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζομένων e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret, Energiers και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο και συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στα ειδικά πεδία, εάν επιθυμούμε να λάβουμε την πραγματική ζωγραφιά του παιδιού, για να θυμόμαστε τη σημαντική προσφορά μας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News