213
Η Άσπα Φλωριά, Retail Support Director του ΟΠΑΠ και ο Στρατής Βαλαβάνης, Applications Director του OΠΑΠ παρέλαβαν το βραβείο | .

Βραβεύσεις για τον ΟΠΑΠ στα Impact BITE Awards 2021

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2021, 14:36
Η Άσπα Φλωριά, Retail Support Director του ΟΠΑΠ και ο Στρατής Βαλαβάνης, Applications Director του OΠΑΠ παρέλαβαν το βραβείο
|.

Βραβεύσεις για τον ΟΠΑΠ στα Impact BITE Awards 2021

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2021, 14:36

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΟΠΑΠ επιβραβεύτηκε στα Impact BITE Awards 2021, με ένα GOLD και ένα SILVER βραβείο στον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που υλοποιείται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ έλαβε:

GOLD βραβείο στην κατηγορία «Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων/ Μάρκετινγκ για το έργο «ERMIS»
SILVER βραβείο στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές» για την εφαρμογή (app) opapnet

Οπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση,  η αξιοποίηση υφιστάμενων και νέων τεχνολογιών, με γνώμονα τη διάθεση καλύτερων λύσεων και τη βελτίωση της παραγωγικότητας, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της νέας επιχειρηματικής στρατηγικής «Fast Forward» που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υλοποιεί στοχευμένες επενδύσεις και πρωτοβουλίες. Και οι ανωτέρω διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση των συντονισμένων ενεργειών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας και του δικτύου καταστημάτων της.

Κομβικό ρόλο παίζει το έργο «ERMIS» που προσφέρει στους ανθρώπους της εταιρείας μια ενοποιημένη εικόνα των δεδομένων του δικτύου και των συνεργατών του ΟΠΑΠ.

Η Retail Support Director του ΟΠΑΠ, Άσπα Φλωριά, δήλωσε:

«Το «ERMIS» αποτελεί ένα εμβληματικό έργο ψηφιακού μετασχηματισμού που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες πωλήσεων και στις υποστηρικτικές ομάδες του ΟΠΑΠ να έχουν άμεση πρόσβαση σε ό,τι πληροφορία χρειάζονται σχετικά με τη λειτουργία των περίπου 4.000 καταστημάτων του δικτύου ΟΠΑΠ και των 12.000 σημείων μικρής λιανικής, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε πολλά και διαφορετικά συστήματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News