188
Ο,τι και να κάνει ο Καμμένος, η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη τετραετία, υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος | INTIMEnews

Βέβαιος ο Τζανακόπουλος για ολοκλήρωση της τετραετίας (και χωρίς τον Καμμένο)

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 14:25
Ο,τι και να κάνει ο Καμμένος, η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη τετραετία, υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος
|INTIMEnews

Βέβαιος ο Τζανακόπουλος για ολοκλήρωση της τετραετίας (και χωρίς τον Καμμένο)

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 14:25

Βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ολοκληρώσει την τετραετία, ακόμη και αν  ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αποχωρήσει με το κόμμα του από την κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι εκλογές τον Μάιο δεν πρόκειται να γίνουν «σε καμία περίπτωση».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει πράγματι προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον Real FM, αυτό όμως,  «δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η κυβέρνηση δεν έχει τους πολιτικούς και κοινοβουλευτικούς όρους να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία».

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ, απάντησε καταφατικά:  «Βεβαίως και θα έχει, είμαι πεπεισμένος για αυτό», είπε, εκτιμώντας ότι μία τέτοια εξέλιξη «δεν σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα συμπλεύσει με την προσπάθεια της ΝΔ να πέσει η κυβέρνηση».

Αναφερόμενος εξάλλου στον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ανέφερε πως έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες για την παραίτησή του και αφού διαβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει να έχει στενή συνεργασία μαζί του, επεσήμανε ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...