339
Ο «μακεδονοκλάστης» υφ. Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, πρέπει να βγει από το κάδρο: αυτό είναι το νέο αίτημα του Καμμένου προς τον Αλ. Τσίπρα | SOOC/CreativeProtagon

Ο Καμμένος εκβιάζει ξανά τον Τσίπρα, τώρα με τον Κουίκ

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 14:09
Ο «μακεδονοκλάστης» υφ. Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, πρέπει να βγει από το κάδρο: αυτό είναι το νέο αίτημα του Καμμένου προς τον Αλ. Τσίπρα
|SOOC/CreativeProtagon

Ο Καμμένος εκβιάζει ξανά τον Τσίπρα, τώρα με τον Κουίκ

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 14:09

Τέρενς Κουίκ όπως λέμε Νίκος Κοτζιάς, ή μήπως Νίκος Φίλης και Γιάννης Μουζάλας;

Το νέο ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον Πάνο Καμμένο είναι ο «εύκολος» στόχος (ως μη εκλεγμένος) που ακούει στο όνομα Τέρενς Κουίκ, τον οποίο άλλωστε και φωτογράφισε στην «πύρινη» ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός των ΑΝΕΛ εισάγοντας και τον όρο του «μακεδονοκλάστη».

«Ή τον διώχνεις (σ.σ. και αυτόν) ή φεύγω εγώ», φέρεται να είπε ξανά ο υπουργός Αμυνας στον Πρωθυπουργό σε ένα ακόμη μπραντεφέρ ισχύος στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr η απαίτηση Καμμένου εξέλαβε τη μορφή τελεσιγράφου προς τον Αλέξη Τσίπρα, με εκπνοή το αργότερο μέχρι απόψε το βράδυ. Το μήνυμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν σαφές: «Αν δεν αποπέμψεις τον Κουίκ, θα σκεφτώ την αποχώρηση από την κυβέρνηση».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε στον Πρωθυπουργό πως είναι αδύνατον να δεχτεί συμπεριφορές όπως αυτή του κ. Κουίκ που έχει ανακοινώσει ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

H απάντηση του Τέρενς Κουίκ ήρθε μέσω Twitter, με την υπενθύμιση των λόγω του Αλέξη Τσίπρα και την παραίνεση προς όλους να μιλούν λιγότερο.

«Εκ των πραγμάτων η αντίδραση του τον θέτει εκτός ΑΝΕΛ. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να την κάνω γαργάρα» φέρεται να επέμεινε ο κ. Καμμένος στην προσπάθεια του να πείσει τον κ. Τσίπρα να εκπαραθυρώσει ένα ακόμα μέλος της κυβέρνησής του «για τα μάτια του Πάνου».

Και οι εκβιασμοί με αντάλλαγμα την παραμονή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, συνεχίζονται…

Υ.Τ.: Για όσους αναρωτιούνται «γιατί μόνο ο Κουίκ», η επίσημη εξήγηση όπως εκφράστηκε και από τον ίδιο τον Πάνο Καμμενο στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι πρόκειται για μη εκλεγμένο στέλεχος των ΑΝΕΛ που υπουργοποιήθηκε «χάρη στον πρόεδρο», σε αντίθεση με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά η οποία επίσης έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά διαλανθάνει της μήνιος του προέδρου αφού βρέθηκε στην υπουργική καρέκλα χάρη στην ψήφο του λαού (βουλευτής Α’ Αθηνών).

Λεπτομέρειες… που όμως κάνουν τη διαφορά για τον εξοργισμένο Πάνο Καμμένο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...