275
|

Βεντέτα χούλιγκαν: μαχαίρωσαν 22χρονη και «ανέβασαν» για επίδειξη το βίντεο της επίθεσης

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 14:17

Βεντέτα χούλιγκαν: μαχαίρωσαν 22χρονη και «ανέβασαν» για επίδειξη το βίντεο της επίθεσης

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 14:17

Για κάποιους το βίντεο της επίθεσης πέντε χούλιγκαν με μαχαίρι κατά 22χρονης στο Ιλιον προκαλεί σοκ. Τα κρούσματα τυφλής οπαδικής βίας όμως παρουσιάζουν τέτοια αύξηση τις τελευταίες ημέρες, που η αρμόδια Διεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής κάνει πια ανοικτά λόγο για βεντέτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στην αλυσίδα αυτή των επιθέσεων – συγκρούσεων εντάσσεται σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις της Ασφάλειας, και η πρόσφατη εισβολή στο «Παπαστράτειο» κατά τη διάρκεια αγώνα υδατοσφαίρισης, όπου κουκουλοφόροι με μαχαίρια επιτέθηκαν με ρόπαλα και μαχαίρια κατά ανυποψίαστων γονέων και των παιδιών τους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Δράστες της θρασύδειλης επίθεσης στο Ιλιον φέρεται να είναι πέντε χούλιγκαν του Ολυμπιακού. Αφού ρίχνουν την νεαρή στο έδαφος, αρχίζουν να την χτυπούν, ενώ ένας την μαχαιρώνει στο πόδι.

Οι δράστες «ανέβασαν» μάλιστα για επίδειξη ή/και παραδειγματισμό το βίντεο της άνανδρης επίθεσης. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η «απάντηση» των «Παναθηναϊκών» (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.), με την επίθεση στο «Παπαστράτειο» (βίντεο κάτω).

Τα βίντεο των επιθέσεων βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρχών και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης των δραστών.

Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας εξηγούν πως είναι ιδιαίτερο δύσκολο να αποτραπούν τέτοιου είδους επεισόδια καθώς οι δύο πλευρές «χτυπούν» κυρίως σε παιχνίδια «χαμηλού κινδύνου», με μικρή αστυνομική παρουσία.

«Είναι εξωφρενικό, αποτρόπαιο και απόλυτα καταδικαστέο. Συνέβη ένα πραγματικά φρικαλέο επεισόδιο οπαδικής βίας με επίθεση σε γυναίκα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον αρχηγό της Αστυνομίας … Είναι στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς. Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου», δήλωσε από την πλευρά του υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...