286
To σημείο όπου συνέβη το τροχαίο |

Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πειραιώς μαζί με τη μητέρα, τη γιαγιά και τα αδέλφια του

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2024, 09:45
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/05/2024 11.00
To σημείο όπου συνέβη το τροχαίο
|

Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πειραιώς μαζί με τη μητέρα, τη γιαγιά και τα αδέλφια του

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2024, 09:45
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/05/2024 11.00

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του πολυκαταστήματος Jumbo, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης- συνθήκες, οδηγός ΙΧ παρέσυρε συνολικά πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο γυναίκες, ηλικίας 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα από τα παιδάκια, το πεντάχρονο αγοράκι, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του «Παίδων» (όπου μεταφέρθηκαν εσπευσμένα μετά το τροχαίο και τα άλλα δύο αδέλφια του). Η κατάσταση του αγοριού κρίνεται κρίσιμη.

Ελαφρύτερα τραυματισμένα, τα αδέλφια του νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του «Παίδων».

Η μητέρα και η γιαγιά τους νοσηλεύονται επίσης εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

Ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και επρόκειτο να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά. Κατά πληροφορίες, ερωτηθείς πώς έγινε το ατύχημα στην Πειραιώς, ισχυρίστηκε ότι δεν είδε τους πέντε πεζούς, καθώς πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του!

«Ο οδηγός φώναζε, έλεγε “τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Τα παιδάκια θέλω να δω αν είναι καλά”. Είχε τρελαθεί. Είχε σπάσει το τζάμι το μπροστά του αυτοκινήτου, το παρμπρίζ. Το αμάξι ήταν στην αριστερή λωρίδα παρκαρισμένο. Και είχε παντού ασθενοφόρα», ανέφερε στην περιγραφή του ένας από τους  αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος.

Οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 26χρονος προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες έτσι ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...