251
|

Απειλητικά μηνύματα με «λιωμένα κεφάλια» κατά της Παπακώστα για τις Πρέσπες

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 09:56

Απειλητικά μηνύματα με «λιωμένα κεφάλια» κατά της Παπακώστα για τις Πρέσπες

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 09:56

Τρεις πολιτικοί έχουν δηλώσει τις τελευταίες ημέρες ότι δέχονται απειλητικά και εκφοβιστικά μηνύματα σε σχέση με τη στάση που προτίθενται να κρατήσουν ενόψει της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και εκείνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πρόκειται για την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι και τον βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη, όπως επισημαίνει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η κυρία Παπακώστα, προσθέτει το δημοσίευμα, έλαβε φακέλους με φωτογραφίες που παρουσίαζαν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Το φρικιαστικό υλικό συνοδευόταν από επιστολή που έγραφε ότι θα πάθει τα ίδια αν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η υφυπουργός έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα αν και μάλλον θα μπορούσε να κινητοποιήσει την αστυνομία της οποίας προΐσταται.

Απειλές από αγνώστους δέχτηκε μέσω τηλεφώνου και ο Κώστας Ζουράρις που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει μεν τη Συμφωνία αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Τηλεφωνήματα καταγγέλλει ότι δέχτηκε και ο Σπύρος Δανέλλης, που δηλώνει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Οι απειλές αφορούν τον ίδιο, τη γυναίκα του και την κόρη του.

(thestival.gr)
(thestival.gr)

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το thestival.gr, σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας εμφανίστηκαν αφίσες με φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που εκλέγονται εκεί και το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Η διαμαρτυρία γίνεται από ομάδες που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...