410
Ουίλιαμς (αριστερά) και Πέιτζ, δυο άσπονδοι γείτονες | Facebook

«Ο Ρόμπι Ουίλιαμς παίζει επίτηδες δυνατά μουσική για να εκνευρίσει τον Τζίμι Πέιτζ»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 23:23
Ουίλιαμς (αριστερά) και Πέιτζ, δυο άσπονδοι γείτονες
|Facebook

«Ο Ρόμπι Ουίλιαμς παίζει επίτηδες δυνατά μουσική για να εκνευρίσει τον Τζίμι Πέιτζ»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 23:23

Μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε πριν μερικά 24ωρα μέσω e-mail στο δημοτικό συμβούλιο του Κένσινγκτον στο Λονδίνο δίνει μια νέα, ακόμη πιο σπαρταριστή διάσταση, στον ανηλεή πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο ανάμεσα στον ποπ σταρ Ρόμπι Ουίλιαμς και τον βετεράνο μουσικό Τζίμι Πέιτζ.

«Ο Ρόμπι Ουίλιαμς παίζει επίτηδες δυνατή μουσική για να εκνευρίσει τον Τζίμι Πέιτζ», γράφει η σχετική επιστολή, η οποία μάλιστα διέρρευσε στα βρετανικά ΜΜΕ και η οποία κατηγορεί τον 44χρονο περφόρμερ πως κάνει… ψυχολογικό πόλεμο στον κιθαρίστα των θρυλικών Led Zeppelin.

Οι δυο μουσικοί μένουν σε διπλανές επαύλεις, στην περιοχή Χόλαντ Παρκ του Κένσινγκτον – ο Ρόμπι σε ένα σχετικά καινούργιο οίκημα, ο δε Πέιτζ σε έναν βικτοριανό πύργο που χτίστηκε το 1870!

«Ο Ουίλιαμς παίζει σε μεγάλα μεγάφωνα στη διαπασών τραγούδια των Black Sabbath και των Deep Purple [σ.σ: οι μουσικοί “ανταγωνιστές” των Zeppelin κατά την δεκαετία του 1970] γνωρίζοντας πως αυτό ενοχλεί τον Πέιτζ», αναγράφεται στην επιστολή που έστειλε κάποιος που υπογράφει απλώς ως “Τζόνι”.

Σχεδιάγραμμα της Daily Mail με τις δυο κατοικίες, του Πέιτζ (αριστερά) και του Ουίλιαμς

Ποια στάθηκε όμως η αφορμή για όλη αυτή την κόντρα;

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013 ο Ουίλιαμς αγόρασε την έπαυλή του (έναντι 19 εκατ. ευρώ) και αποφάσισε να κάνει μια εκτεταμένη ανακαίνιση, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του Πέιτζ.

Ο Ουίλιαμς προτίθεται να κατασκευάσει μια πισίνα κι ένα γυμναστήριο στο υπόγειο του σπιτιού του με τον 75χρονο κιθαρίστα να ανησυχεί για πιθανές βλάβες στο – κολλητό – δικό του σπίτι λόγω του απαιτούμενου σκαψίματος.

Ο Πέιτζ γκρινιάζει ότι οι κραδασμοί από το σκάψιμο θα προξενήσουν βλάβες στον γύψινο εσωτερικό διάκοσμο της δικής του οικίας, που σχεδίασε σε γοτθικό ρυθμό ο φημισμένος αρχιτέκτονας Ουίλιαμ Μπέρτζες – επίσης ανησυχεί για την τύχη των βιτρό και των πλακακιών.

Η υπόθεση έφτασε, τον περασμένο Ιούνιο, μέχρι το δημοτικό συμβούλιο του Λονδίνου.

Εκεί, οι εκπρόσωποι του Πέιτζ αναφέρθηκαν σε μια έκθεση του οργανισμού English Heritage, στην οποία σημειώνεται πως «οι εργασίες στο παραδίπλα οίκημα θα μπορούσαν να κάνουν κομμάτια των τοίχων του πύργου να ξεκολλήσουν».

Αντιθέτως, οι εκπρόσωποι του Ουίλιαμς υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις στους γείτονες θα είναι «αμελητέες».

Η κόντρα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του 2018, με τον Ουίλιαμς να κατηγορεί τον Πέιτζ ότι κατασκοπεύει τους εργάτες, τον Πέιτζ να δέχεται πρόστιμο για υπερβολικό θόρυβο και τον Ουίλιαμς να τον κατηγορεί πως είναι «διανοητικά άρρωστος».

Φυσικά, τα επεισόδια θα είναι ακόμη πολλά, καθώς αμφότεροι έχουν τη φήμη πως δεν κάνουν πίσω εύκολα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...