470
Το Χίλτον διαθέτει τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα της πόλης | Hilton Αθηνών

Το Hilton Αθηνών ανοίγει την 1η Ιουλίου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 23:32
Το Χίλτον διαθέτει τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα της πόλης
|Hilton Αθηνών

Το Hilton Αθηνών ανοίγει την 1η Ιουλίου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 23:32

Τα μεσάνυχτα της 22ας προς την 23η Μαρτίου, με απόφαση της κυβέρνησης για λόγους ασφαλείας εργαζομένων και κοινού, τα ξενοδοχεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση επέβαλε η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη. Και τώρα, τρεις μήνες μετά, αρχίζουν σιγά σιγά να επανέρχονται.

Ανάμεσά τους, το εμβληματικό Hilton Αθηνών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό την 1η Ιουλίου εφαρμόζοντας νέα προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που εγγυώνται τις καλύτερες συνθήκες διαμονής.

Απολύμανση χεριών έξω από τα ασανσέρ του Hilton Αθηνών

Οι επισκέπτες θα βλέπουν και θα αισθάνονται την καθαριότητα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, στα δωμάτια, τα μπαρ, τα εστιατόρια, στο γυμναστήριο, την πισίνα, το spa και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Παράλληλα, με τη νέα προσφορά «Dream Away», το Hilton Αθηνών κάνει μια δελεαστική πρόταση στους πελάτες του για μια καλοκαιρινή «απόδραση» από την καθημερινότητα της πόλης.

Το Hilton Αθηνών εφαρμόζει το «Hilton CleanStay», ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα για καθαριότητα και απολύμανση σε συνεργασία με τη Reckitt Benckiser, κατασκευαστή του Dettol, και τη Mayo Clinic.

Στο Hilton Αθηνών εφαρμόζεται το νέο διεθνές πρόγραμμα «Hilton CleanStay»

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Hilton CleanStay», στο ξενοδοχείο θα χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού και θα εφαρμόζονται αναβαθμισμένα πρωτόκολλα απολύμανσης, ενώ το προσωπικό θα είναι άρτια εκπαιδευμένο για να εξυπηρετεί τους πελάτες και να τους καθοδηγεί όπου χρειάζεται, ώστε να χαίρονται την εμπειρία της φιλοξενίας Hilton σ’ ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι το Hilton Αθηνών διαθέτει τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα ξενοδοχείου στην Αθήνα, αποτελεί, λοιπόν, ιδανική επιλογή για κολύμπι στο κέντρο της πόλης.

Η εξωτερική πισίνα του Hilton Αθηνών

Μάλιστα, αξιοποιώντας την προσφορά «Dream Away», όσοι μείνουν στην Αθήνα το καλοκαίρι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο ή και περισσότερες μέρες χαλάρωσης στο ξενοδοχείο και να νιώσουν ότι βρίσκονται σε διακοπές.

Με έκπτωση στην τιμή διαμονής έως και 20%, χωρίς προκαταβολή και με επέκταση της ώρας άφιξης ή αναχώρησης χωρίς επιπλέον χρέωση, το Hilton Αθηνών διευκολύνει το κοινό να οργανώσει μια αναζωογονητική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους έπειτα από μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Τα κομψά και άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν επίσης εκπληκτική θέα

Το μπάνιο και η ηλιοθεραπεία στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στην παιδική πισίνα, τα γευστικά Μεσογειακά πιάτα στο «Oasis Pool Bar & Grill», η χαλάρωση με μασάζ και θεραπείες ομορφιάς στο Hiltonia Spa, αλλά και η άνεση των κομψών δωματίων με την απολαυστική θέα στην Ακρόπολη από τα μπαλκόνια τους συνθέτουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για το φετινό καλοκαίρι.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δωματίων, τηλεφωνήστε στο 2107281100 ή επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...