221
O εικονιζόμενος αριστερά Γουόλντορφ -ο βουλευτής Κεν ΜακΝτόναλντ δηλαδή- και ο Στάτλερ -ο βουλευτής Μπράιαν Μέι- πολιορκούν τον πρωθυπουργό | Courtesy Adam Scotti/Prime Minister's Office/Handout via REUTERS

Το Halloween του Τζάστιν Τριντό με Σέρλοκ Χολμς και γέρους του «Μάπετ Σόου»

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2018, 12:05
O εικονιζόμενος αριστερά Γουόλντορφ -ο βουλευτής Κεν ΜακΝτόναλντ δηλαδή- και ο Στάτλερ -ο βουλευτής Μπράιαν Μέι- πολιορκούν τον πρωθυπουργό
| Courtesy Adam Scotti/Prime Minister's Office/Handout via REUTERS

Το Halloween του Τζάστιν Τριντό με Σέρλοκ Χολμς και γέρους του «Μάπετ Σόου»

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2018, 12:05

H αρχή έγινε το πρωί στην αίθουσα του καναδικού κοινοβουλίου όπου συνεδρίασε η κοινοβουλευτική ομάδα των Φιλελευθέρων. Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό βρέθηκε… αντιμέτωπος με βουλευτές του που φορούσαν μάσκες σε μια ένδειξη ότι το πανηγύρι του Halloween, της γιορτής των μεταμφιεσμένων που στην αμερικανική ήπειρο γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου θα είχε και πολιτικό αποτύπωμα.

Πιο χαρακτηριστικοί ο Κεν ΜακΝτόναλντ, βουλευτής του Αβαλον, και ο Μπράιν Μέι, βουλευτής από το Κέιμπριτζ, που… γκρίνιαξαν στον πρωθυπουργό ως γέροι του «Μάπετ Σόου», Γουόλντορφ και Στάτλερ αντίστοιχα.

Ο Τριντό αντιμέτωπος με τον Γουόλντορφ (δεξιά) και τον Στάτλερ, τους γκρινιάρηδες γέρους του «Μάπετ Σόου» (Reuters)

Μετρ της επικοινωνίας, ο νεαρός πρωθυπουργός του Καναδά, όχι μόνο ανήρτησε τις φωτογραφίες στα social media, αλλά το βράδυ, όταν παραδοσιακά οι μασκαρεμένοι βγαίνουν στους δρόμους και τα παιδιά πειράζουν τους γείτονες για «trick or treat», ο ίδιος ντύθηκε Σέρλοκ Χολμς και συμμετείχε στη γιορτή στην πρωτεύουσα Οτάβα.

Ο Τριντό, με το χαρακτηριστικό καπέλο και την πίπα του Σέρλοκ Χολμς, συνοδεύει τον γιο του Χάντριεν στη βόλτα για «πείραγμα ή κέρασμα» (REUTERS/Chris Wattie)

H οικογένεια Τριντό έτοιμη για τη βόλτα (Instagram/justinpjtrudeau)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...