258
O κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την τελευταία εκπομπή του TV Rain πριν πέσει το «μαύρο» | ΥοuΤube

Στο ρωσικό κανάλι ΤV Rain φώναξαν «Οχι στον πόλεμο» πριν τους κλείσει ο Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 09:14
O κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την τελευταία εκπομπή του TV Rain πριν πέσει το «μαύρο»
|ΥοuΤube

Στο ρωσικό κανάλι ΤV Rain φώναξαν «Οχι στον πόλεμο» πριν τους κλείσει ο Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2022, 09:14

Την ώρα που κάποιοι –και εντός Ελλάδος– διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό των ΜΜΕ του Πούτιν (βλέπε Russia Today, Sputnik κ.ά.) στις χώρες της Δύσης, ο ρώσος πρόεδρος συνεχίζει την πάγια τακτική φίμωσης κάθε φωνής που τολμά να υψώνεται απέναντί του.

Ετσι και με το ρωσικό κανάλι TV Rain που τόλμησε να επικρίνει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ήδη από την περασμένη εβδομάδα η Γενική Εισαγγελία είχε εκδώσει απόφαση για την παύση της λειτουργίας του διότι, όπως αναφερόταν, μετέδιδε fake news για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Και στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, η Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας μπλόκαρε το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού, με τους δημοσιογράφους του να συνεχίζουν τις μεταδόσεις μέσω YouΤube.

Στην τελευταία τους εκπομπή μέσω YouTube (δείτε ολόκληρη πάνω) οι εργαζόμενοι του καναλιού φώναξαν «Οχι στον πόλεμο» και λίγο πριν πέσει το «μαύρο» από το καθεστώς του Πούτιν, έκλεισαν με τη «Λίμνη των Κύκνων», όπως είχαν κάνει το 1991 οι Σοβιετικοί.

Και όλα αυτά όταν οι επίσημες διπλωματικές αρχές του Πούτιν, ανάμεσά τους και η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, βάλλουν με μένος κατά της Δύσης για τον αποκλεισμό των «ανεξάρτητων» Russia Today και Sputnik.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...