276
O επικεφαλής του Ποταμιού συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία του με επόμενους σταθμούς τη Νάουσα, τη Βέροια, την Καβάλα και τις Σέρρες | Facebook

Θεοδωράκης: «Στις 12 Νοεμβρίου έλα και διάλεξε αυτόν που θεωρείς καλύτερο»

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 17:45
O επικεφαλής του Ποταμιού συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία του με επόμενους σταθμούς τη Νάουσα, τη Βέροια, την Καβάλα και τις Σέρρες
|Facebook

Θεοδωράκης: «Στις 12 Νοεμβρίου έλα και διάλεξε αυτόν που θεωρείς καλύτερο»

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 17:45

Κάλεσμα προς τους πολίτες να κάνουν τη δική τους μεγάλη κίνηση αλλαγής, με τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στο Star Channel.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέτρεξε σε όλους τους μεγάλους σταθμούς της ζωής του, την οικογένειά του, τις χαρές και τις δυσκολίες του, θυμήθηκε συμβουλές που του έχουν δώσει και ιστορίες που του έχουν διηγηθεί. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχολικά χρόνια στην Αγία Βαρβάρα και τις επιδόσεις του ως μαθητής, για τη  δημοσιογραφία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει δείξει για τις μειονότητες, για τα πρώτα του πολιτικά βήματα ως αφισοκολλητής, αλλά και ως γραμματέας τοπικής του ΠΑΣΟΚ, ενώ τέλος, κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να τολμήσουν τη μεγάλη αλλαγή.

«Πρέπει», τόνισε,  «να καταλάβουμε ότι τα πράγματα δεν τα αλλάζουν οι άλλοι για εμάς. Τα αλλάζουμε εμείς. Όπως εγώ τόλμησα να κάνω μια μεγάλη κίνηση, έτσι θέλω όλοι οι πολίτες να σκεφτούν ότι οι ίδιοι πρέπει να κάνουν μια μεγάλη κίνηση αλλαγής. Όλοι μουρμουράμε για το πολιτικό σύστημα. Πες την άποψή σου. Έλα στις 12 Νοεμβρίου και διάλεξε αυτόν που θεωρείς καλύτερο».

Μετά το αποψινό debate των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (21:00 ΕΡΤ2), το πρόγραμμα του κ. Θεοδωράκης συνεχίζεται την Τετάρτη με επίσκεψη στη Νάουσα, όπου θα έχει συναντήσεις  με τοπικούς παραγωγικούς φορείς. Το απόγευμα  της ίδιας ημέρας στις 7, θα βρεθεί στην Βέροια στον πολυχώρο Ελιά,  που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία,  και θα συζητήσει με φίλους,υποστηρικτές, τοπικούς φορείς  για το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα θα επισκεφθεί την  Καβάλα και τις Σέρρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...