217
O Ουάρντα πανηγυρίζει | EPA/ANTONIO COTRIM

Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 1-1: Ευκαιρία πρόκρισης στην Τούμπα

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 00:04
O Ουάρντα πανηγυρίζει
|EPA/ANTONIO COTRIM

Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 1-1: Ευκαιρία πρόκρισης στην Τούμπα

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 00:04

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την τρελή πορεία του προς τ’ αστέρια! Και τη συνεχίζει αήττητος, μένοντας όρθιος και στο «Ντα Λουζ» απέναντι στην πανίσχυρη Μπενφίκα. Ο «Δικέφαλος», μετά τη Λισαβόνα είναι ολοζώντανος κι ένα μόλις βήμα πριν από την είσοδό του στους ομίλους του Champions League.

Στο παιχνίδι της Τρίτης τα κακά μαντάτα για τον ΠΑΟΚ ήρθαν όταν ο Μάζιτς είδε παράβαση στην επαφή του Μαουρίσιο πάνω στον Ζέρντσον Φερνάντεζ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πίζι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ (1-0) για την Μπενφίκα.

Ένα αμφισβητούμενο και πολύ αυστηρό πέναλτι.

Ο «Δικέφαλος» φάνηκε στο 67’ με την ενέργεια του Μάτος από τα δεξιά και το πολύ κακό τελείωμα της φάσης από τον Ουάρντα. Κακό τελείωμα είχε και ο Ζαμπά, παρά τη σπουδαία ενέργεια του, στο 70ό λεπτό, μ’ έναν ΠΑΟΚ που έψαχνε ένα πολύτιμο γκολ.

Και αυτό το γκολ ήρθε στο 76’. Ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ, η κεφαλιά του Βαρέλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Ουάρντα ήταν εκεί για να τη στείλει στα δίχτυα του Βλαχοδήμου και να ισοφαρίσει για τον ΠΑΟΚ!

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρ. Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρες Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίζι (79’ Φέλιξ), Φέισα, Ζέντσον, Ζίφκοβιτς (64’ Ράφα Σίλβα), Φερέιρα, Σέρβι (79’ Σεφέροβιτς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (52’ Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81’ Σάχοφ), Πρίγιοβιτς (87’ Ακπόμ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...