256
| Intime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2020, 15:43

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2020, 15:43

Η μαρτυρία μιας γυναίκας που είδε από τους πρώτους τη μικρή Μαρκέλλα, που είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη και εντοπίστηκε εκ νέου το πρωί του Σαββάτου, δίνουν μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Η Κατερίνα Σεραφημίδου, μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου, ήταν οι πρώτοι που βρήκαν τη μικρή να περιφέρεται κοντά σε βενζιναδικό στην Καλαμαριά και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η μάρτυρας ανέφερε επώνυμα στο thestival.gr ότι το κορίτσι της είπε ότι την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα η οποία την πήρε και πως της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει σε κανένα!

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του, φαινόταν να είναι λίγο στα χαμένα». Η κ. Σεραφημίδου είπε ακόμη ότι της έκανε εντύπωση πως η μικρή δεν είχε αντιληφθεί ότι είχαν περάσει δύο μέρες. «Νόμιζε ότι την πήραν σήμερα το πρωί», εξήγησε.

Αποκάλυψε ακόμη ότι, όσο την κρατούσε της φορούσαν χειροπέδες, ότι την πείραξαν και πως πονούσε στα πλευρά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοεί.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Γιώργου Οικονόμου, που την πλησίασε και συνομίλησε μαζί της αφού την αναγνώρισε, η 10χρονη περιπλανιόταν στο δρόμο κουρασμένο, με τον σχολικό σάκο στους ώμους της.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η μικρή του ζήτησε να μην ενημερώσει τις Αρχές, ενώ ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα, περίπου 3-4 χιλιόμετρα από το σημείο εντοπισμού της.

Το κορίτσι οδηγήθηκε στην αστυνομία όπου και ενώθηκε ξανά με τη μητέρα του. Θα εξεταστεί από ψυχολόγο, ενώ θα δώσει και κατάθεση στην αστυνομία για όσα συνέβησαν – μόλις φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...