204
Αστυνομικοί και μέλη των σωστικών συνεργείων στην αποβάθρα μπροστά στο τρένο |

Σοκ στη Φρανκφούρτη από τον θάνατο παιδιού που το έσπρωξε άγνωστος στις ράγες διερχόμενου τρένου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2019, 15:24
Αστυνομικοί και μέλη των σωστικών συνεργείων στην αποβάθρα μπροστά στο τρένο
|

Σοκ στη Φρανκφούρτη από τον θάνατο παιδιού που το έσπρωξε άγνωστος στις ράγες διερχόμενου τρένου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2019, 15:24

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οκτάχρονο αγόρι στη Φρανκφούρτη που το παρέσυρε τρένο, όταν ένας άνδρας το έσπρωξε μαζί με τη μητέρα του στις ράγες!

Αυτόπτες μάρτυρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης είπαν ότι είδαν έναν μαυροντυμένο άνδρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά από ένα τρένο InterCity που ταξίδευε από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο.

Παριστάμενοι κυνήγησαν, έπιασαν τον 40χρονο δράστη και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρόκειται για άτομο αφρικανικής καταγωγής, από την Ερυθραία. Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρά του καθώς δεν φαίνεται να έχει σχέση με τα θύματα, ενώ συνεχίζεται η ανάκρισή του.

Η μητέρα κατάφερε να γλιτώσει καθώς κύλησε το σώμα της ανάμεσα στις ράγες, αλλά δεν πρόλαβε να σώσει το παιδί της. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ανακρίνεται. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προσπάθησε να επιτεθεί και σ’ ένα τρίτο άτομο, το οποίο, όμως αντιστάθηκε.

Αστυνομικοί και διασώστες στην αποβάθρα του σταθμού

Ταξιδιώτες ούρλιαζαν τρομοκρατημένοι βλέποντας το παιδί να πέφτει στις ράγες. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, μετέβησαν και ψυχολόγοι για να βοηθήσουν τους τρομοκρατημένους αυτόπτες μάρτυρες.

Το τρένο που παρέσυρε το παιδί κινείται με ταχύτητες έως και 300 χλμ/ώρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...