157
Οι μετανάστες που διέμεναν στα υπό κατάληψη κτίρια, προσήχθησαν, αφέθησαν ελεύθεροι και μετά πήγαν και κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα | INTIMEnews

ΝΔ: Τους διώξανε από τα Εξάρχεια και κατασκήνωσαν στην πλατεία Συντάγματος

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 16:06
Οι μετανάστες που διέμεναν στα υπό κατάληψη κτίρια, προσήχθησαν, αφέθησαν ελεύθεροι και μετά πήγαν και κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα
|INTIMEnews

ΝΔ: Τους διώξανε από τα Εξάρχεια και κατασκήνωσαν στην πλατεία Συντάγματος

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 16:06

Η ΕΛ.ΑΣ. μπήκε τις προηγούμενες ημέρες στα Εξάρχεια και εκκένωσε παράνομες καταλήψεις κτιρίων που χρησιμοποιούνταν -άγνωστο από ποιους- ως κατάλυμα παράτυπων μεταναστών. Οι προσαγωγές έγιναν, οι συλλήψεις περιορίστηκαν σε δύο – τρία άτομα και το πρόβλημα μετατοπίστηκε λίγο πιο πάνω και συγκεκριμένα στην κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας, την πλατεία Συντάγματος.

Οπως καταγγέλλει ο αρμόδιος τομεάρχης ης Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, η πολυδιαφημισμένη επέμβαση στα Εξάρχεια είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν (οι εκδιωχθέντες) μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος (φωτογραφίες κάτω από INTIMEnews).

«Με άλλα λόγια», επισημαίνει, «η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτρη της κυρίας Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες».

«Επιτέλους, το δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του», καταλήγει στη σχετική δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...