132
Η Φώφη Γεννηματά ασπάζεται τον Ανδρέα Λοβέρδο στα έδρανα της ΔΗΣΥ. «Η αλήθεια θα λάμψει όπως στο βρώμικο '89», τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ | INTIMEnews

Στον εισαγγελέα Λοβέρδος και Σαλμάς – ήρθη η ασυλία τους, όπως ζήτησαν και οι ίδιοι

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 14:02
Η Φώφη Γεννηματά ασπάζεται τον Ανδρέα Λοβέρδο στα έδρανα της ΔΗΣΥ. «Η αλήθεια θα λάμψει όπως στο βρώμικο '89», τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ
|INTIMEnews

Στον εισαγγελέα Λοβέρδος και Σαλμάς – ήρθη η ασυλία τους, όπως ζήτησαν και οι ίδιοι

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 14:02

Την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μάριου Σαλμά κατόπιν αιτήματος της εισαγγελικής αρχής (για την υπόθεση Νοvartis στην περίπτωση του βουλευτή της ΔΗΣΥ και για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων σε αυτή του βουλευτή της ΝΔ) αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Αμφότεροι οι βουλευτές ζήτησαν από το Σώμα να ψηφίσει την άρση της ασυλίας τους ώστε να επιτραπεί η εξέταση των υποθέσεων που τους αφορούν, από τη Δικαιοσύνη.

Σε σύνολο 214 βουλευτών, υπέρ της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ψήφισαν 213 βουλευτές (ένας ψήφισε κατά) ενώ 209 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Μάριου Σαλμά (κατά ψήφισαν 4 βουλευτές και ένας παρών).

Με 212 «ναι» και τρία «όχι», η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε να αρθεί η ασυλία και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Αριστείδη Φωκά για υπόθεση διαμάχης του με ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία.