221
Ο Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά |

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 14:09
Ο Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά
|

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 14:09

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης, διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του δημοτικού ραδιοσταθμού «ΑΘΗΝΑ 9,84», μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική απασχόληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ. Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ηταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συνάδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.

Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθήνα 9,84 εκφράζει την βαθιά του οδύνη για το χαμό ενός διακεκριμένου στελέχους του, του Γιάννη Γκίνη, Διευθυντή Ειδήσεων και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαίρετος δημοσιογράφος, σεμνός και εργατικός που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία ώρα.

Το διοικητικό συμβούλιο αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχος του Αθήνα 9.84, αγαπητό στους συναδέλφους του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στη γυναίκα του και τον γιο του».