491
Το TUI Family Life Lagoon Princess στην Χαλκιδική | .

Η TUI Group διευρύνεται με 20 ξενοδοχεία σε 11 χώρες

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 17:39
Το TUI Family Life Lagoon Princess στην Χαλκιδική
|.

Η TUI Group διευρύνεται με 20 ξενοδοχεία σε 11 χώρες

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 17:39

Με 20 νέα ξενοδοχεία που θα εγκαινιάσει σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, διευρύνει η TUI Group τη θέση ως διαχειριστής ξενοδοχειακών μονάδων, ενδυναμώνοντας παράλληλα τον ξενοδοχειακό τομέα του ομίλου.

Ανάμεσα στα 20 νέα ξενοδοχεία που εγκαινιάζονται υψηλή ανάπτυξη παρουσιάζουν τα concept του ομίλου, TUI Sensimar, TUI Family Life και TUI Sensatori. Επίσης, το «all inclusive» concept των TUI Magic Life Club ξεκινάει με τρεις νέες μονάδες το καλοκαίρι, ενώ τα κοινοπρακτικά επιχειρηματικά σχήματα Riu και Atlantica επεκτείνουν επίσης το χαρτοφυλάκιό τους.

Την 1η Μαΐου δέκα νέα ξενοδοχεία άνοιξαν σε μία μόλις ημέρα, ενώ στις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν και άλλα. Μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, περισσότερα από 20 νέα ξενοδοχεία θα συμπληρώσουν την προσφορά του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar παγκοσμίως. «Αναπτυσσόμαστε και στην Ελλάδα τόσο με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία, όσο και με εμπορικά σήματα ξενοδοχείων concept με την Atlantica, με την οποία διατηρούμε μακροχρόνια κοινοπραξία, καθώς και με άλλους ξενοδοχειακούς εταίρους στην Ελλάδα», δήλωσε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI Sebastian Ebel, ο οποίος εκπροσωπεί τους τομείς Ξενοδοχεία, Κρουαζιέρες και Destination Experiences.

Το TUI MAGIC LIFE Marmari Palace στην Κω

Σήμερα στον Ομιλο TUI ανήκουν περίπου 380 ξενοδοχεία και 17 κρουαζιερόπλοια. «Τα ξενοδοχεία, οι κρουαζιέρες και οι εκδρομές στους προορισμούς είναι τα μεγάλα πεδία ανάπτυξης για την TUI. Ηδη σήμερα περίπου το 70 τοις εκατό των αποτελεσμάτων του Ομίλου προέρχεται από αυτές τις δραστηριότητες. Εστιάζουμε σε αυτούς τους τομείς για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου. Οι tour operators του ομίλου συνεισφέρουν το 30 τοις εκατό του αποτελέσματος της TUI. Επενδύουμε αποφασιστικά σε ξενοδοχεία, πλοία και στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών στον τομέα των εκδρομών», πρόσθεσε ο κ. Ebel.

Ο τουριστικός Ομιλος TUI Group δραστηριοποιείται σε περίπου 180 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, με κύκλο εργασιών 19,2 δισεκατομμύρια ευρώ και λειτουργικά κέρδη 1,177 δισεκατομμύρια ευρώ, το 2018.

Τρία ξενοδοχεία μετά από πλειστηριασμό στην Κω – Εγκαίνια για έξι ακόμα στην Ελλάδα

Μια ιδιαίτερη καινοτομία για τις ξενοδοχειακές επενδύσεις στην TUI είναι η απόκτηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κω, μέσω της νέας διαδικασίας πλειστηριασμού, στην οποία η κοινοπραξία της TUI με την Atlantica, επικράτησε επιτυχώς. Τα τρία πρώην ξενοδοχεία Lakitira ενσωματώθηκαν επίσημα στο χαρτοφυλάκιο της TUI.

Επίσης, στην Ελλάδα ανοίγουν την περίοδο αυτή ένα νέο TUI Family Life στην Κρήτη, το TUI Family Life Elounda Breeze, καθώς και τα εξής τέσσερα ξενοδοχεία του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar: TUI Sensimar Atlantica Belvedere Resort & Spa στην Κω, TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο, TUI Sensimar Insula Alba στην Κρήτη και το TUI Sensimar Meltemi Blu στη Σαντορίνη επεκτείνουν την προσφορά για τους διεθνείς πελάτες της TUI.

Η Atlantica είναι η μοναδική ξενοδοχειακή επιχείρηση με έδρα στην Κύπρο και μέλος της TUI Group. Η επιχείρηση εκπροσωπείται στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο με συνολικά 50 ξενοδοχειακές μονάδες. Αντίστοιχα, η διεθνής αλυσίδα RIU ιδρύθηκε το 1953 από την οικογένεια Riu, ως μια μικρή επιχείρηση υπηρεσιών διακοπών. Σήμερα διαθέτει περισσότερα από 93 ξενοδοχεία σε 19 χώρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...