168
Toν άτυχο σκιέρ εντόπισαν μέλη του προσωπικού του χιονοδρομικού κέντρου | Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Νεκρός 30χρονος σκιέρ στη Βασιλίτσα -Παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 15:52
Toν άτυχο σκιέρ εντόπισαν μέλη του προσωπικού του χιονοδρομικού κέντρου
|Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Νεκρός 30χρονος σκιέρ στη Βασιλίτσα -Παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 15:52

Τη ζωή του έχασε 30χρονος σκιέρ ο οποίος παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα ενώ έκανε σκι εκτός πίστας μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του στην κορυφή «Γαλανή» της Βασιλίτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος σκιέρ παρασύρθηκε από τη χιονοστιβάδα την ώρα που επιχειρούσε κατάβαση με χιονοσανίδα, σε σημείο με απάτητο χιόνι, και καταπλακώθηκε από μεγάλο όγκο χιονιού.

Με το που αντιλήφθηκαν ότι έλειπε από την παρέα, οι φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλιτσας. Αφού εντοπίστηκε, ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο σαλέ του χιονοδρομικού και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρά τις προσπάθειες όμως των γιατρών του νοσοκομείου, ο 30χρονος δεν τα κατάφερε και λίγο μετά τις 16.00 κατέληξε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα δεν έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα ή άλλες κακώσεις και κατά πάσα πιθανότητα αιτία θανάτου είναι η ασφυξία (από τον όγκο χιονιού που έπεσε πάνω του).

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, Θωμάς Καραγιάννης, το κέντρο ήταν κλειστό την Παρασκευή και το δυστύχημα σημειώθηκε εκτός πίστας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...