204
|

Μυστήριο στο Ψυχικό: Αδειασαν τραπεζικές θυρίδες – «λεία» πολλών εκατομμυρίων

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2020, 17:26

Μυστήριο στο Ψυχικό: Αδειασαν τραπεζικές θυρίδες – «λεία» πολλών εκατομμυρίων

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2020, 17:26

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η κλοπή αδιευκρίνιστου μέχρι στιγμής ποσού, καθώς και κοσμημάτων εκατομμυρίων ευρώ, από θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Αγνωστο πώς, οι δράστες κατάφεραν να αδειάσουν τέσσερις θυρίδες (από τις περίπου 1.000 που διαθέτει το τραπεζικό υποκατάστημα), οι οποίες φέρεται να ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών της περιοχής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην τράπεζα (κατά πληροφορίες πρόκειται για το υποκατάστημα της Alpha Bank στην περιοχή του Κολλεγίου Αθήνων) δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης, ενώ πέραν των τεσσάρων συγκεκριμένων θυρίδων, δεν φαίνεται να έχουν παραβιαστεί άλλες.

Οπως εκτιμάται, οι δράστες πρέπει είτε να είχαν κάποιον σύνδεσμο μέσα στην τράπεζα είτε ενδεχομένως κάποιο αντικλείδι.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ποντάρουν πολλά στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος, ενώ ήδη έχουν κληθεί για κατάθεση όλοι οι εργαζόμενοι.

Ολα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία πελάτισσας της συγκεκριμένης τράπεζας στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Ακολούθησε άλλη μία από σύζυγο γνωστού επιχειρηματία και ακόμα δύο, από κυρίες γνωστών οικογενειών της Αθήνας.

Σύμφωνα πάντα με τις εν λόγω καταγγελίες, από τη μία θυρίδα φέρεται να αφαιρέθηκαν 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ, από τη δεύτερη 75 λίρες και κοσμήματα αξίας 5 εκατ. ευρώ, από την τρίτη θυρίδα κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ και από την τέταρτη 130.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...