262
Ο 22χρονος προφυλακισθείς (στη φωτογραφία, με την κουκούλα) κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια | ΙΝΤΙΜΕnews

Στη φυλακή ο 22χρονος κατηγορούμενος για το φονικό στις Σπέτσες

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2020, 14:29
Ο 22χρονος προφυλακισθείς (στη φωτογραφία, με την κουκούλα) κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στη φυλακή ο 22χρονος κατηγορούμενος για το φονικό στις Σπέτσες

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2020, 14:29

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στις Σπέτσες, με θύμα έναν 26χρονο υπάλληλο συνεργείου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την απολογία του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, υποστήριξε ότι την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σπίτι του και κατά συνέπεια δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν το στιλέτο που βρέθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου είναι αυτό με τον οποίο μαχαιρώθηκε ο 26χρονος.

Για τον λόγο αυτόν, ο συνήγορος του προφυλακισθέντος ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνει έρευνα στο σημείο της δολοφονίας, προκειμένου να βρεθεί το όπλο του εγκλήματος.

Η πλευρά του 22χρονου επιμένει να αμφισβητεί την αξιοπιστία των αυτόπτων μαρτύρων που κατήγγειλαν το αιματηρό περιστατικό στις Αρχές, ενώ στον αντίποδα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κάνει λόγο για εν ψυχρώ δολοφονία, επισημαίνοντας ότι ο 26χρονος ήταν άτομο με νοητική υστέρηση.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν στην αστυνομία έφτασε η καταγγελία ότι στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι των Σπετσών έχει σημειωθεί τροχαίο, με έναν σοβαρά τραυματία, που είχε μείνει αβοήθητος στην άσφαλτο.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντοπίζοντας τον 26χρονο βαριά τραυματισμένο. Αμέσως τον μετέφεραν στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού, όπου έπειτα από λίγη ώρα ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο ιατρείο διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό όργανο στην κοιλιακή χώρα, με την υπόθεση να παίρνει άλλη τροπή. Το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίστηκαν αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Σπετσών τρεις νεαροί, δηλώνοντας  αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού επεισοδίου και υποδεικνύοντας ως δράστη τον 22χρονο προφυλακισθέντα, γιο γνωστού ακαδημαϊκού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...