188
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής | IntimeNews

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η μεγάλη ανατροπή της κάλπης θα είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2019, 17:54
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
|IntimeNews

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η μεγάλη ανατροπή της κάλπης θα είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2019, 17:54

Η Νέα Δημοκρατία είναι η σταθερή αξία των Ελλήνων, τόνισε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Δημοκρατία.

Ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, ενώ επισήμανε ότι αυτή θα είναι η μεγάλη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε στα χρόνια της κρίσης με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ο βουλευτής άσκησε έντονη κριτική και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη τονίζοντας ότι η Ελλάδα πληρώνει τις επιλογή του στα εθνικά θέματα. Στο ερώτημα αν θα είναι υπουργός ο κ. Καραμανλής δεν άνοιξε τα χαρτιά του και επισήμανε ότι δουλεύει μόνο για τη νίκη της ΝΔ στις 7 Ιουλίου.

«Μπορεί να έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, αλλά διαχρονικά κρατήσαμε τις αρχές και τις αξίες μας: τον γνήσια λαϊκό αλλά όχι λαϊκίστικο χαρακτήρα, τις φιλελεύθερες ιδέες, τον υγιή πατριωτισμό, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και πρωτίστως την απαράβατη αρχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι το εθνικό συμφέρον μπαίνει πάντα πάνω από το κομματικό» ανέφερε.

«Όλα αυτά, τα έχει εκτιμήσει ο ελληνικός λαός. Και στις πρόσφατες τριπλές κάλπες έδειξε ότι στρέφει όλες του τις ελπίδες για το αύριο στη ΝΔ. Την 7η Ιουλίου είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί αυτή η εικόνα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...