312
Ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω ενθουσιασμού δήλωσε ξανά υποψήφιος | REUTERS/Carlo Allegri

Και επισήμως υποψήφιος για το 2020 ο Τραμπ με υποσχέσεις για το τέλος του καρκίνου και του ΑIDS!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2019, 07:54
Ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω ενθουσιασμού δήλωσε ξανά υποψήφιος
|REUTERS/Carlo Allegri

Και επισήμως υποψήφιος για το 2020 ο Τραμπ με υποσχέσεις για το τέλος του καρκίνου και του ΑIDS!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2019, 07:54

Μέσα σε κραυγές χαράς και επευφημίες από χιλιάδες υποστηρικτές του, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε και επίσημα αργά την Τρίτη (ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα) ότι ξεκινά την εκστρατεία του για να εξασφαλίσει δεύτερη θητεία κατά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

Μπροστά σε περίπου 20.000 οπαδούς του που συγκεντρώθηκαν στο Ορλάντο, στη Φλόριντα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε να «διατηρήσει το μεγαλείο της Αμερικής» («Keep America Great»), φράση που αποτελεί συνέχεια του κεντρικού συνθήματος της εκστρατείας του το 2016, που ήταν «Να ξανακάνουμε μεγάλη την Αμερική» («Make America Great Again»).

Η επιλογή της Πολιτείας δεν είναι τυχαία.

Ο Τραμπ είναι ότι πρόκειται για το «δεύτερο σπίτι μου», καθώς (κυριολεκτικά) περνά αρκετό χρόνο στο ιδιόκτητο θέρετρό του στο Μαρ-α-λάγκο. Κατάφερε όμως και να την κερδίσει το 2016 με μικρή αλλά κρίσιμη για το τελικό αποτέλεσμα διαφορά.

Χαιρέτισε ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειάς του που πήγαν μαζί του και τους ρεπουμπλικάνους πολιτικούς που τον συνόδευσαν στην εκδήλωση, στο κλειστό της ομάδας μπάσκετ Ορλάντο Μάτζικ.

Οπως το συνηθίζει, ο Τραμπ καταφέρθηκε από την αρχή της ομιλίας του εναντίον των μέσων ενημέρωσης που μεταδίδουν κατ’ αυτόν «ψευδείς ειδήσεις», αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που προέβλεπαν πως οι οπαδοί του δεν θα γέμιζαν το γήπεδο ή άλλα κατά τα οποία υπολείπεται υποψήφιων των Δημοκρατιών στις δημοσκοπήσεις. Προεξόφλησε ακόμη πως θα εξασφαλίσει «άλλα τέσσερα χρόνια» στο ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ.

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε να οδηγήσει τη χώρα του σε νέες, σπουδαίες ιατρικές κατακτήσεις. «Θα βρούμε θεραπείες σε πολλά, πολλά προβλήματα, σε πολλές πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και άλλων. Πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ σε αυτόν τον στόχο» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί: «Θα εξαλείψουμε το AIDS στην Αμερική μια για πάντα και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό».

Ακολούθως ο Τραμπ υποσχέθηκε να «βάλει τα θεμέλια» για αποστολή του ανθρώπου στον Αρη.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ακόμη η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η απερχόμενη εκπρόσωπος Τύπου Σάρα Σάντερς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...