• Η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε τελικά πολύ καλά τη δουλειά της

    Φωτογραφήθηκε η τραγουδίστρια-επαναστάτρια Νατάσσα Μποφίλιου στο Λονδίνο με ρούχα ενός ελληνικού οίκου μόδας και διάφοροι κήνσορες του αριστερού πουριτανισμού –ή της αριστερής υποκρισίας, όπως θέλουν να λένε– έπεσαν να τη φάνε διαδικτυακώς, επειδή η βρετανική πρωτεύουσα χριστουγεννιάτικα και οι πόζες με γούνες δεν ταιριάζουν με την κομμουνιστικογεννή ιδεολογία του μοντέλου.

     

    Για χάρη της συζήτησης θα προσπεράσουμε το γεγονός ότι ολόκληρος Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ, ο Λένιν, ξεκίνησε την επανάσταση που άλλαξε τον κόσμο, ταξιδεύοντας στην Α’ Θέση ενός τρένου. Ή ότι ο Στάλιν φορούσε γούνες. Να προσπεράσουμε και το ότι η κομμουνιστική θεωρία πιστεύει ότι λόγω της τεχνολογίας τα αγαθά μπορούν τελικά να φτάνουν για όλους –το αν όντως αυτό μπορεί να γίνει δεν είναι της παρούσης.

     

    Και να πούμε ότι τελικά η κυρία Μποφίλιου έκανε πολύ καλά, πάρα πολύ καλά, τη δουλειά της: πήρε μια όχι και τόσο γνωστή ελληνική φίρμα, τη Nidodileda, και την έκανε θέμα του Σαββατοκύριακου σε όλη την Ελλάδα. Να πούμε, έτσι για το ιστορικό της υπόθεσης ότι η μπράντα σημαίνει «Φωλιά της Λήδας», όπου κατά τη μυθολογία γεννήθηκαν οι Διόσκουροι.

     

  • O Αδωνις Γεωργιάδης λέει πόσο όμορφο είναι να βλέπεις χαρούμενο κόσμο στο Politia Tennis Club

    Εδώ δεν υπάρχει αριστερή υποκρισία. Υπάρχει μια προεορταστική και βεβαίως προεκλογική καμπάνια σε μπαζάρ του Βορείου Τομέα Αθηνών, περιφέρειας όπου εκλέγεται, του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

     

    Σύμφωνα με το ημερήσιο δελτίο παρακολούθησης της σοσιαλμιντιακής δραστηριότητας του κ. Γεωργιάδη, πρέπει να πούμε ότι ο υπουργός και αντιπρόεδρος της ΝΔ, πέρασε από διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο στα βόρεια προάστια.

     

    Πχ. πήγε στο «Semiramis» της Κηφισιάς για το μπαζάρ του συλλόγου «Ελπίδα» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

    Αλλά εκεί όπου έδωσε ρεσιτάλ ήταν στο Politia Tennis Club, όπου κινδυνεύοντας λίγο να αγγίξει το ύφος της Μαρίας Αντουανέτας, αναγνώρισε πόσο όμορφο είναι να βλέπεις χαρούμενο κόσμο μέσα στις γιορτές.

    Ισως βέβαια αυτό να οφείλεται στο ότι εκτός από κορυφαίος υπουργός, ο κ. Γεωργιάδης είναι και δεινός τενίστας.




text
  • Μέχρι τις εκλογές ο Βελόπουλος θα έχει αφήσει μούσι και θα κυκλοφορεί με ράσο


    26 Απριλίου 2024, 20:51