246
Οι φήμες ότι ο Ελμπα μπορεί να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ κυκλοφορούν από το 2014 | EPA/PHILIPP GUELLAND

Ηλθε η ώρα για έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ; Ναι, λέει ο Ιντρις Ελμπα

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2018, 14:48
Οι φήμες ότι ο Ελμπα μπορεί να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ κυκλοφορούν από το 2014
|EPA/PHILIPP GUELLAND

Ηλθε η ώρα για έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ; Ναι, λέει ο Ιντρις Ελμπα

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2018, 14:48

Αυτή θα είναι μια πραγματικά ριζική ανανέωση για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ήρωες του σινεμά.

Ο βρετανός ηθοποιός Ιντρις Έλμπα επιβεβαίωσε έμμεσα – αλλά πολύ καθαρά – τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Για την ακρίβεια ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ.

Το σχόλιο που ανέβασε κάτω από μια σέλφι στο Twitter ήταν απλά «Το όνομά μου είναι Ελμπα, Ιντρις Ελμπα».

Δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα για να πυροδοτήσει εκ νέου τα σενάρια και οι θαυμαστές του θεώρησαν ότι είναι η επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων.

Οι φήμες ότι μπορεί να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ κυκλοφορούν από το 2014. Ενισχύθηκαν μάλιστα από τη δήλωση, πριν από λίγες ημέρες, της παραγωγού της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι ότι «ήρθε η ώρα» για έναν μη λευκό ήρωα.

Η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, που θα είναι η 25η σε σειρά και την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, υπάρχει πιθανότητα να είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει.

Στο παρελθόν ο Ελμπα είχε δηλώσει ότι θεωρεί πως είναι μεγάλος για έναν τέτοιο ρόλο. «Νομίζω ότι είμαι πολύ μεγάλος για να υποδυθώ αυτό τον άντρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και μαρτίνι. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;», είχε δηλώσει το 2016.

Σήμερα είναι 45 ετών, δηλαδή πέντε χρόνια νεότερος από τον Ντάνιελ Κρεγκ (που έγινε Μποντ στα 38 του), αλλά σχεδόν στην ίδια ηλικία με τον Ρότζερ Μουρ όταν ξεκίνησε να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Live and Let Die».