179
Ο Μπάμπης Αναγνώστοπουλος ενώ περνά το κατώφλι του γραφείου του 12ου τακτικού ανακριτή | ΙΝΤΙΜEnews

«Η μάνα της Καρολάιν αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2021, 10:27
Ο Μπάμπης Αναγνώστοπουλος ενώ περνά το κατώφλι του γραφείου του 12ου τακτικού ανακριτή
|ΙΝΤΙΜEnews

«Η μάνα της Καρολάιν αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2021, 10:27

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι», δήλωσε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας, την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, περνούσε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή.

«Η  δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της», πρόσθεσε ο κ. Χαρμάνης που μίλησε και για το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση», ανέφερε ο δικηγόρος, εκτιμώντας πως η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το κοριτσάκι.

Κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο καθ’ ομολογιαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή παριστάμενων στα δικαστήρια πολιτών που τον έβριζαν και του φώναζαν «να σαπίσεις στη φυλακή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...