196
Η βουλευτής Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Γκαρά | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Γκαρά του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «καταδότες» στην επικήρυξη για τους τραμπούκους της ΑΣΟΕΕ

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2020, 12:08
Η βουλευτής Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Γκαρά
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Γκαρά του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «καταδότες» στην επικήρυξη για τους τραμπούκους της ΑΣΟΕΕ

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2020, 12:08

«Πρωτόγνωρη και ακατανόητη» είναι για την βουλευτή Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά η επικήρυξη από την ΕΛ.ΑΣ των δραστών της διαπόμπευσης του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), με τη βουλευτή να  ισχυρίζεται μάλιστα ότι το κράτος ζητά από τους πολίτες να γίνουν καταδότες!

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η επίθεση κατά του πρύτανη είναι «απαράδεκτη και ακατανόητη πράξη, μία πράξη διαπόμπευσης, η οποία μας επιστρέφει στις αρχές της δεκαετίας του πενήντα, ενός κράτους της τότε δεξιάς που επέβαλε τέτοιες πράξεις διαπόμπευσης. Προφανώς είναι καταδικαστέα αυτή η πράξη».

Συνέχισε όμως λέγοντας ακόμη ότι «η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος, από την Αστυνομία, είναι ακατανόητη – μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες».

«Ποια λογική έχει;», συνέχισε η βουλευτής που πρόσθεσε ότι «προσβάλλονται τα στελέχη της αστυνομίας στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τα στελέχη της αστυνομίας είναι ικανότατα και μπορούν να συγκεντρώσουν με τον τρόπο που γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.

» Η έκδοση επικήρυξης είναι πρωτόγνωρη δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης. Δεν καλύπτω κανένα, μακριά από μένα. Η διαπόμπευση συμπολιτών μας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη», ξεκαθάρισε.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες της επίθεσης επικηρύχθηκαν με 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...